Μοιράζουμε παπούτσια σε άπορα παιδιά σε όλη την Ελλάδα!

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» επιλέχθηκε ως ο επίσημος συνεργάτης της TOMS  για τη διανομή δωρεάν παπουτσιών στα παιδιά της Ελλάδας, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της εταιρείας One For One που προσφέρει 1 δωρεάν καινούριο ζευγάρι παπούτσια για κάθε ζευγάρι που αγοράζουν οι καταναλωτές.

Από τις αρχές Μαΐου, έχουν μοιραστεί περισσότερα από 7.000 ζευγάρια παπούτσια σε  76 φορείς στην Αττική, τη Λαμία, το Βόλο, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα, την Κόρινθο, την Πάτρα, τη Ναύπακτο, την Κρήτη, τη Σάμο και την Κέρκυρα. Οι διανομές θα συνεχιστούν έως τα τέλη Ιουλίου προκειμένου να καλυφθούν και η περιφέρεια της Ηπείρου, της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας αλλά και παραμεθόριες περιοχές και τα νησιά που δέχονται μεγάλο κύμα προσφύγων.

Η Ένωση έχοντας σκοπό να καλύψει τις ανάγκες θα συνεργαστεί με περισσότερες από 160 Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις και Κοινωνικές Υπηρεσίες Δημοσίων Φορέων, που στηρίζουν άπορα παιδιά και οικογένειες ανά την Ελλάδα, παρέχοντας ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια σε κάθε παιδί σε ανάγκη.

Το μεγάλο εγχείρημα δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την ανεκτίμητη βοήθεια εθελοντών αλλά και τη συγκινητική συμπαράσταση ευαισθητοποιημένων εταιρειών που συνδράμουν καθημερινά το έργο μας σε όλη την Ελλάδα. 

Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε θερμά, την TOMS, την AEGEAN για την προσφορά δωρεάν εισιτηρίων μετάβασης των εθελοντών μας στους προορισμούς διανομής, την HERTZ για την προσφορά δωρεάν βαν για μεταφορά παπουτσιών στους υποστηριζόμενους φορείς, την Cosmos Sport για την συνδρομή της σε όλες τις επικέψεις στην Κρήτη, την INTRAKAT για την διάθεση δωρεάν φορτηγού για διανομές, την FREEDOM Logistics για την δωρεάν διαχείριση της αποθήκευσης και την Courier Center για την παροχή έκπτωσης στις μεταφορές εκτός Αττικής.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ