Eurobank: Η Συμμετοχή μας στην Κοινωνία

Στον όμιλο Eurobank, οι δράσεις αλληλεγγύης αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι προσφοράς όλων των θυγατρικών εταιρειών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Παράλληλα, ο Όμιλος συνεισφέρει κάθε χρόνο, με δωρεές και εθελοντική εργασία, στο έργο ενός σημαντικού αριθμού μη κερδοσκοπικών οργανισμών και ιδρυμάτων, τα οποία ενεργοποιούνται κυρίως σε θέματα που αφορούν το παιδί και την υγεία.


Συμμετοχή της Eurobank στον «1ο Αγώνα Δρόμου – Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Εργαζόμενοι του ομίλου Eurobank με μέλη των οικογενειών τους συμμετείχαν εθελοντικά στον «1ο Αγώνα Δρόμου – Όλοι Μαζί Μπορούμε» που διοργάνωσε ο ΣΚΑΪ, την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, στο φράγμα του Μαραθώνα. Για τη συμμετοχή τους οι δρομείς προσέφεραν τρόφιμα για τα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής και των Εκκλησιών της Ελλάδος. Παράλληλα, η Eurobank ενίσχυσε την προσπάθεια των εργαζομένων της, προσφέροντας με τη σειρά της ένα ποσό για την αγορά επιπλέον τροφίμων.

Η Eurobank υποστηρίζει συστηματικά δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης ενώ πρόσφατα έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα συμμετοχής των εργαζομένων σε αυτές, σε εθελοντική βάση. Στόχος μας είναι η ενίσχυση της κοινωνίας των πολιτών και η ευαισθητοποίηση όλων στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η ελληνική κοινωνία.

«Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Η Eurobank, έχοντας στραμμένη την προσοχή της στην ελληνική κοινωνία υποστηρίζει το πρόγραμμα «Η Αποστολή στηρίζει τους μαθητές», το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2013 – 2014 κάλυψε το κόστος για 20.000 δέματα αγάπης με τρόφιμα που διανεμήθηκαν σε οικογένειες μαθητών.
Στόχος του προγράμματος είναι η στήριξη των οικογενειών των μαθητών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν προβλήματα σίτισης, με τρόπο που να εξασφαλίζει την ανωνυμία τους, την αξιοπρέπεια τους και βέβαια τη μη διατάραξη των σχέσεων που έχουν αναπτύξει στο σχολικό περιβάλλον.

Πνοή

Η Eurobank υποστηρίζει το Σωματείο «ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Φροντίδας Παιδιού». Τα τελευταία 13 χρόνια βρίσκεται δίπλα στη σημαντική προσπάθειά του, συνδράμοντας στους σκοπούς του, οι οποίοι επικεντρώνονται στην ίδρυση παιδιατρικών μονάδων εντατικής θεραπείας και στην υλική ενίσχυσή τους. 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ