Και για την InnoTrans του Βερολίνου αντιπρόσωπος το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο για την Κύπρο

Σε μία ακόμη συνεργασία προχώρησε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, που αποτελεί τον επίσημο αντιπρόσωπο των εκθέσεών του για την Ελλάδα. 

Συγκεκριμένα, αναθέτει στο Επιμελητήριο την ενίσχυση της παρουσίας Κυπριακών επιχειρήσεων, που επιθυμούν να επισκεφθούν τη Διεθνή Έκθεση Σιδηροδρομικών Οχημάτων, Συγκοινωνιών, Νέων Τεχνολογιών Οχημάτων και Συστημάτων InnoTrans, που διεξάγεται στο Βερολίνο από 20 μέχρι 23 Σεπτεμβρίου 2016 και λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια.  

Η Innotrans παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια αυξημένη ζήτηση και για το λόγο αυτό επεκτάθηκε με επιπλέον 6.000 τετραγωνικά μέτρα στη νεόδμητη αίθουσα CityCube του εκθεσιακού κέντρου του Βερολίνου.  

Στην προηγούμενη διοργάνωση, αυτή του 2014, η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από την εταιρία Top Vision, η οποία δραστηριοποιείται στην κατασκευή ηλεκτρονικών συστημάτων. Συνολικά η έκθεση σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών με 2.758 εκθέτες από 55 χώρες και περισσότερους από 138.000 επαγγελματίες επισκέπτες από 102 χώρες.  
Την InnoTrans πλαισιώνουν εκδηλώσεις, όπως διαλέξεις, συμπόσια και ειδικές συνεδρίες, που την καθιστούν ελκυστικότερη. Ιδιαίτερο βάρος στην InnoTrans 2016 θα δοθεί στην τεχνολογία σιδηροδρομικών δικτύων και ειδικότερα στους εξής επιμέρους τομείς: σιδηροδρομικά οχήματα, τεχνικές ομάδες και εξαρτήματα. Ένα ευρύ φάσμα σιδηροδρομικών οχημάτων, ιδιαίτερα για αστικές και τοπικές συγκοινωνίες, θα εκτεθεί στο νέο σιδηροδρομικό δίκτυο της έκθεσης. Άλλοι σημαντικοί τομείς αποτελούν το σέρβις και το catering στα οχήματα, η τεχνολογία επικοινωνίας, τα τηλεματικά συστήματα, η πληροφόρηση για το επιβατικό κοινό, ο εξοπλισμός σιδηροδρομικών σταθμών και στάσεων, καθώς και η κατασκευή σηράγγων, τα μηχανήματα και η επιμέρους τεχνολογία. 

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο αναφέρει ότι, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση που θέλει να συμμετάσχει στην έκθεση, μπορεί για κάθε πληροφορία να απευθύνεται στο τηλ. 210 64 19 037, κα Α. Θεοφανίδου. 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ