Το Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας της AB Βασιλόπουλος βραβεύτηκε με την Ευρωπαϊκή Διάκριση EFQM «Recognised for Excellence in Europe» 2007 – Τριών Αστέρων

Στα πλαίσια του Ετήσιου συνεδρίου «EFQM FORUM 2007» που διεξήχθη στην Αθήνα, το Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας της AB Βασιλόπουλος βραβεύτηκε με την Ευρωπαϊκή Διάκριση EFQM «Recognised for Excellence in Europe» 2007 (Αναγνώριση για την Επιχειρηματική Αριστεία) – Τριών Αστέρων.


Το μοντέλο Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM είναι το πιο διαδεδομένο επιχειρησιακό πλαίσιο στην Ευρώπη και έχει ήδη εφαρμοστεί από τους 15 μεγαλύτερους οργανισμούς και άλλους 30.000 μεγάλους και μικρομεσαίους οργανισμούς σε όλη την Ευρώπη. Ανεξάρτητα από τον τύπο ή το μέγεθος του οργανισμού ή της εταιρείας, το μοντέλο αποτελεί ένα πρακτικό εργαλείο για τον εντοπισμό των ισχυρών σημείων και των περιοχών που επιδέχονται βελτίωση.


Το βραβείο παρέδωσε ο Χρήστος Φώλιας Υπουργός Ανάπτυξης και παρέλαβε για την ΑΒ Βασιλόπουλος ο Κωνσταντίνος Μαχαίρας, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.


Η διάκριση εκτός από την επιβεβαίωση του πραγματικά σημαντικού έργου που γίνεται σε επίπεδο ποιότητας έδωσε στην ΑΒ την δυνατότητα της έξωθεν καλής μαρτυρίας.


Το βραβείο είναι επιπλέον μία σημαντική επιβεβαίωση για το Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας της ΑΒ -αφού είναι η πρώτη φορά που βραβεύεται σούπερ μάρκετ- και ταυτόχρονα ανταμοιβή για την εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλλει η ΑΒ, ώστε να προσφέρει συνεχώς προϊόντα και υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ