Ανανεωμένο εταιρικό site για την Ευρωπαϊκή Πίστη

Βασικός στόχος του www.europaikipisti.gr είναι να αναδείξει ακόμη περισσότερο το φρέσκο χαρακτήρα, τη λειτουργική δομή και την απλότητα της πληροφόρησης προς το χρήστη, ακολουθώντας παράλληλα και τη νέα τάση της τεχνολογίας: Μεγάλες φωτογραφίες και ενότητες με εμφανείς γραμματοσειρές που δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να κάνει scroll down όπως στα tablets και στα κινητά.

Στο www.europaikipisti.gr ο επισκέπτης μπορεί να αναζητήσει εύκολα και γρήγορα πληροφορίες για την ανάγκη που επιθυμεί να καλύψει, να εκδηλώσει ενδιαφέρον για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα, να συγκρίνει τιμές ή και να αγοράσει σε ασφαλές περιβάλλον. Επιπρόσθετα, μπορεί να αντλήσει πληροφορίες για την εταιρία, να αναζητήσει σε χάρτη το πλησιέστερο κατάστημα της Ευρωπαϊκής Πίστης, καθώς και να ενημερωθεί για όλα τα νέα της εταιρίας. 

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, παρακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις και επενδύοντας συνεχώς σε νέες τεχνολογίες, προχωρά παράλληλα με τους καταναλωτές με σεβασμό και αξιοπιστία, προσφέροντάς υπηρεσίες που απαντούν στις πραγματικές τους ανάγκες.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ