Συνεργασία της Eurobank Business Services με την Boussias Communications

Η Eurobank Business Services και η Boussias Communications συνδιοργανώνουν για 2η συνεχή χρονιά το People Management Executive Seminar, το οποίο φέτος έχει ως θέμα «Teaming, Ηow Organizations learn, Innovate and compete in Today’s economy».

Σύμφωνα με τον Γιώργο Κατινιώτη, Managing Director της Eurobank Business Services, η συνδιοργάνωση του εν λόγω συνεδρίου αποτελεί στρατηγική επιλογή για την εταιρεία, στην κατεύθυνση της ανάγκης για διαρκή επιμόρφωση των στελεχών HR στην Ελλάδα, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στον απαιτητικό ρόλο τους.
 
«Η Boussias Communications συνεισφέρει στην επιμόρφωση της κοινότητας του HR με τα εξαιρετικά συνέδρια που οργανώνει, με κορυφαίο το People Management Executive Seminar. 

Η συνδιοργάνωση αποτελεί στρατηγική επιλογή, καθώς αντικατοπτρίζει τις κοινές αξίες και το όραμα που μοιραζόμαστε για την προώθηση νέων στρατηγικών κατευθύνσεων και ιδεών, την αλλαγή των δεδομένων και τη διάδοση των πιο σύγχρονων τεχνικών μεθόδων σε ότι αφορά την ομαδικότητα και τα αποτελέσματα που μπορεί να προσφέρει σε όλες τις συνεργασίες», επεσήμανε ο ίδιος.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ