Συμμετοχή στα FM Awards η Manifest

Βραβείο Bronze στην κατηγορία Ιmpact on Sustainability απέσπασε η Manifest Services στα Facility Management Awards 2015, που διοργάνωσε το Plant Management της Boussias Communications. Τα κριτήρια επιλογής εστίασαν σε έργα, υπηρεσίες ή καινοτομίες που εφαρμόζουν οι πάροχοι υπηρεσιών διαχείρισης εγκαταταστάσεων και χαρακτηρίζονται από υψηλά πρότυπα βιωσιμότητας και πρωτοβουλίες προστασίας του περιβάλλοντος.

«Sustainability για τη Manifest σημαίνει να προσπαθούμε με κάθε τρόπο για καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους, σήμερα και για τις γενιές που έρχονται. Είναι από τους βασικούς πυλώνες της εταιρικής μας στρατηγικής που απορρέουν από το όραμα και την αποστολή μας»., σημείωσε η κυρία Κρίστη Μουσιώνη, Facility Services Manager, παραλαμβάνοντας το βραβείο στην λαμπρή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2015, στον Κεραμεικό.

Το έργο, με το οποίο η Manifest υπέβαλε υποψηφιότητα στον διαγωνισμό, αφορούσε την Υλοποίηση και Διαχείριση Περιβαντολλογικού Προγράμματος για 3 κτίρια διοίκησης του Ομίλου ΟΤΕ – COSMOTE.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ