Ο Διονύσης Αμμολοχίτης στο SBC

Ο δημοσιογράφος Αθ.Παπανδρόπουλος φιλοξένησε τον Διονύση Αμμολοχίτη, Διευθύνοντα Σύμβουλο και ιδρυτή των εταιρειών Manifest Services και Manifest Security, τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015.  Με έναυσμα την επιτυχημένη πορεία των εταιρειών του και τα ομολογουμένως εξαιρετικά οικονομικά τους αποτελέσματα, ο κύριος Αμμολοχίτης είχε την ευκαιρία να εξηγήσει ότι αυτές οι επιδόσεις οφείλονται σε κάποια κλασικά για όλες τις επιτυχημένες επιχειρήσεις χαρακτηριστικά, όπως η υψηλή συναισθηματική κατάσταση, ο σωστός έλεγχος, ο προσεκτικός οικονομικός προγραμματισμός, η σωστή και μεγάλη παραγωγή.

Επίσης τεκμηρίωσε με ποιο τρόπο η υψηλή ηθική, το συνεχώς και προς όλους επικοινωνούμενο όραμα, η διαρκής προσπάθεια για εξωστρέφεια, η διά βίου εκπαίδευση, οι σωστές πολιτικές και διαδικασίες «οχυρώνουν» την επιχείρηση σε δύσκολες περιόδους και διασφαλίζουν όχι μόνον επιβίωση αλλά και ανάπτυξη.

Ο Διονύσης Αμμολοχίτης, θεωρώντας ότι η θετική ανάπτυξη των εταιρειών του είναι η ασφαλής βάση για νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, μίλησε για τα νέα του σχέδια στον κλάδο των υπηρεσιών, όπως και για την επιθυμία του να μεταδώσει την εμπειρία του στην επιχειρηματική διαχείριση και σε όσους μάνατζερς ή επιχειρηματίες επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους με την ίδρυση ενός κολλεγίου στις αρχές του 2016. Δείτε τη συνέντευξη εδώ.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ