Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Ορίζοντες: Καλοκαίρι μύρισε και γιορτή ξεκίνησε

Μία ακόμη εκπαιδευτική περίοδος έφτασε στο τέλος της, κι όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος, το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» πραγματοποίησε την καλοκαιρινή του εκδήλωση στον χώρο του σχολείου την Δευτέρα 29 Ιουνίου.

Το σκηνικό από νωρίς στημένο, στολισμένος χώρος με μπαλόνια, ζωγραφιές και χειροτεχνίες που δημιούργησαν οι εκπαιδευόμενοί μας. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα όμορφο πρόγραμμα και να διασκεδάσουν με τις προσπάθειες των εκπαιδευομένων -αλλά και των εκπαιδευτών- μέσα από διάφορα μουσικοκινητικά δρώμενα, παιχνίδια αλλά και παραδοσιακούς χορούς. Στο τέλος της γιορτής προσφέρθηκαν λιχουδιές, άφθονα αναψυκτικά και χυμοί. Επιπλέον, μία ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε καθώς ένας παγωτατζής προσέφερε παγωτά σε όλους μας τους φίλους (μικρούς και μεγάλους)…Θύμησες από τις όμορφες παιδικές μας στιγμές, τότε που ο πλανόδιος παγωτατζής περνούσε από τις γειτονιές μας και λαχταρούσαμε να γευτούμε τα καλούδια του…

Τη γιορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους , πέρα από τους πολυάριθμους γονείς και φίλους και οι Αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γιαννάκης και η κ. Καντζέλη από τους δήμους Ηλιούπολης και Αγ. Δημητρίου αντίστοιχα. Ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ κ. Παπαδόπουλος και κ. Κορμά αντίστοιχα και ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αγ. Δημητρίου κ. Σταυρόπουλος.

Και του χρόνου!


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ