Η Eurobank πραγματοποίησε στις 17 και 18 Δεκεμβρίου το 1ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar Αγάπης

«Η Eurobank πραγματοποίησε στις 17 και 18 Δεκεμβρίου το 1ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar Αγάπης για το προσωπικό της. Στο Bazaar συμμετείχαν 20 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που στηρίζουν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπως παιδιά με οικογενειακά προβλήματα, άτομα με αναπηρία, συμπολίτες μας στην τρίτη ηλικία κ.α.

Κατά τη διάρκεια του Bazaar, οι εργαζόμενοι της Τράπεζας με τις οικογένειές τους, είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους, ενισχύοντας το έργο των Ιδρυμάτων. Πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα στολίδια, κάρτες, παιχνίδια και χειροποίητα αντικείμενα, ήταν μερικά από τα είδη που προσέφεραν τα Ιδρύματα στο Bazaar.
 
Ο χώρος του Bazaar διακοσμήθηκε με την έκθεση 95 παιδικών ζωγραφιών, οι οποίες διακρίθηκαν στον 13ο διαγωνισμό ζωγραφικής για τα παιδιά των εργαζομένων του ομίλου Eurobank.  
 
Η χορωδία των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου τραγούδησε τα κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κλείνοντας εορταστικά το διήμερο.
 
Το 1ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar Αγάπης της Eurobank, έδωσε «ανάσα ζωής» σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη και την προσφορά των εργαζομένων της.»


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ