3 Σημαντικές Διακρίσεις για την Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος

Το Σωματείο συνεχίζει τις προσπάθειες του και μας ανακοινώνει ότι το 2015 το Σωματείο έλαβε τρεις  πολύ σημαντικές διακρίσεις.

Στις 15 Σεπτεμβρίου  η ”Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος” βραβεύτηκε με το GOLD βραβείο στην κατηγορία “Υγεία και Πρόληψη” στο πλαίσιο των ”Hellenic Responsible Business Awards 2015” που διοργάνωσε η Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week. Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνικής επιχειρηματικότητας όπου βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που επελέγησαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή των βραβείων.
 
Στις 4 Δεκεμβρίου η ‘’Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Ιατρικής’’   βράβευσε την κυρία Natasha Clive-Βρέκοσι (Πρόεδρο του Σωματείου) για ‘’την ανεκτίμητη προσφορά της στα παιδιά με τραύμα’’. Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Υγείας κος Ανδρέας Ξανθός, ο Υφυπουργός στο Υπουργείο Εσωτερικών της Ρουμανίας για τις επείγουσες καταστάσεις, κος Raed Arafat, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Ιατρικής, Επ. Καθ.Επείγουσας Ιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης κος Παναγιώτης Αγγουριδάκης και ο Αντιπρόεδρος της E.E.E.I. και Δ/ντής Ιατρικών Υπηρεσιών του Ε.Κ.Α.Β., κος Δημήτριος Πύρρος και πολλοί άλλοι.
 
H “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος” συμμετείχε στο πρόγραμμα «ΘΑΛΗΣ-Αξιολόγηση Ελληνικών Μη- Κυβερνητικών Οργανώσεων» που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σε συνεργασία με καθηγητές από το University College – London, το ΟΠΑ, το ΕΚΠΑ, το ΑΠΘ, το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου καθώς και ερευνητές από το ΕΚΚΕ και το ΙΔΟΣ. Στο πρόγραμμα αυτό συμμετείχαν 157 ΜΚΟ οι οποίες βαθμολογήθηκαν από 1 έως 4 αστέρια.

Στις 10 Δεκεμβρίου το Σωματείο βαθμολογήθηκε με 4 αστέρια.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ