Κλινική εξέταση μαστού για τις εργαζόμενες της INTERAMERICAN

Η INTERAMERICAN, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου και στο πλαίσιο των ιδιαίτερων παροχών της στην εταιρική κοινωνία, που εγγράφονται στο σχέδιο ΕΚΕ “Πράξεις Ζωής”, οργάνωσε κλινική εξέταση μαστού για τις εργαζόμενες στα Κεντρικά Γραφεία της Αθήνας και στις εγκαταστάσεις του ΙΤ και της Anytime, στην Καλλιθέα. Εξετάστηκαν συνολικά 55 άτομα από τον κ. Γιώργο Παπάζογλου, χειρουργό και διευθυντή του Τμήματος μαστού της κλινικής ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC, που περιλαμβάνεται στις υποδομές υπηρεσιών υγείας της INTERAMERICAN.

H εν λόγω εξέταση αποτελεί τακτική παροχή σε ετήσια βάση, επιπροσθέτως των παροχών υγείας της εταιρείας στο προσωπικό της, που αναπτύσσονται με το πρόγραμμα ομαδική ασφάλισης, άμεσης ιατρικής βοήθειας και λοιπών ειδικών εξετάσεων (οστεοπόρωσης, μυοσκελετικών παθήσεων, πελματογραφήματος κ.ά.)

Τα κακοήθη νεοπλάσματα του μαστού αποτελούν την πρώτη αιτία θνησιμότητας των γυναικών. Στη χώρα μας, ο καρκίνος του μαστού εντοπίζεται σε περίπου 4.500 άτομα, με συχνότητα 1 προς 8 όσον αφορά στην εμφάνιση κατά τη διάρκεια του βίου μιάς γυναίκας, ενώ στο 70% εξ αυτών δεν υφίσταται οικογενειακό ιστορικό. Για την INTERAMERICAN, τόσο στο επίπεδο των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της στην υγεία όσο και στο επίπεδο των πρωτοβουλιών κοινωνικής υπευθυνότητας, η πρόληψη αποτελεί βασική στρατηγική προτεραιότητα και γι’ αυτό τον λόγο η εταιρεία έχει αναπτύξει ιδιαίτερα την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, παρέχοντας και χορηγικά τη δυνατότητα αυτή σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ