Πραγματοποιήθηκε το Cause Marketing Seminar

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ολοήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο “Cause Marketing: Where Profit Meets Purpose”, το οποίο πραγματοποιήθηκε από την Global Sustain σε συνεργασία με την Ομάδα Σύμπραξις, στις 21 Απριλίου 2016, στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, στην Πλατεία Συντάγματος. Βασικός εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο διεθνούς φήμης ομιλητής Thomas Kolster, συγγραφέας και ιδρυτής των “The Goodvertising Agency” και “WhereGoodGrows”. 

Την εναρκτήρια ομιλία στο στο ανθρακικά ουδέτερο σεμινάριο έδωσε ο κ. Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος της Global Sustain, κάνοντας αναφορά στη σημασία της αειφορίας και του Cause Marketing στο bottom line των επιχειρήσεων.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ο Thomas Kolster και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τεχνικές του επιτυχημένου Cause Marketing, μέσα από παγκόσμια case studies, τα do’s και don’ts, αλλά και διαδραστικές ασκήσεις. Μέσα από διεθνείς καμπάνιες, ο Thomas παρουσίασε τον τρόπο κατά τον οποίο με πέντε απλά βήματα κερδίζεται η εμπιστοσύνη των καταναλωτών, εμπνέοντας για «out of the box» ιδέες και αποδεικνύοντας ότι η διαφήμιση έχει δύναμη όταν αφορά σε ένα καλό σκοπό.

Τέλος, ο Θάνος Μπελαλίδης, Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ομάδας Σύμπραξις, παρουσίασε πετυχημένες καλές πρακτικές από πρωτοβουλίες Cause Marketing τις οποίες υλοποίησαν ελληνικές εταιρείες, καταγράφοντας σημαντικά κοινωνικά και περιβαλλοντικά αποτελέσματα, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη τις ανάγκες του εκάστοτε brand αλλά και τους οικονομικούς στόχους των εταιρειών. 

Το σεμινάριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, παρακολούθησαν περισσότερα από 60 υψηλόβαθμα στελέχη. 

Χρυσοί Χορηγοί: Alpha Bank, Vivechrom. 
Υποστηρικτές: Πρεσβεία της Δανίας, CEO Clubs, EBEN GR, Green Evolution, Ινστιτούτο Επικοινωνίας, Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος, Glenfiddich.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ