Manifest Business Expansion Event

«Φροντίζουμε τους ανθρώπους σας για να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό» είναι το όραμα της Manifest και δεν παραλείπει να το επικοινωνεί με κάθε ευκαιρία. Την Τρίτη 5 Απριλίου 2016, η επικοινωνία του οράματος υλοποιήθηκε με μια ημερίδα με θέμα την Ηγεσία, που διοργάνωσε η εταιρεία στο συνεδριακό κέντρο της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων.

Επίσημος ομιλητής ο διεθνούς φήμης σύμβουλος και εκπαιδευτής Patrick Valtin που μοιράστηκε γενναιόδωρα με τους φίλους και συνεργάτες της Manifest τις απόψεις και την εμπειρία του από τη συνεργασία του με διεθνείς εταιρείες.

Ο Patrick Valtin επισκέπτεται την Ελλάδα επί σειρά ετών, είτε ως προσκεκλημένος μεγάλων οργανισμών, είτε ως εισηγητής σεμιναρίων σε θέματα πωλήσεων, οργάνωσης και διοίκησης, στρατηγικών μάρκετινγκ, επιχειρησιακών στρατηγικών, αξιολόγησης προσωπικού, οικονομικής ευημερίας. Ο Patrick, εκτός του ότι μπορεί να πείσει τους ανθρώπους να κυνηγήσουν το όνειρό τους, αλλά και να το κάνουν πραγματικότητα με τη δική του βοήθεια, γνωρίζει πλέον πολύ καλά την ελληνική επιχειρηματική κουλτούρα και έχει πίστη στις ικανότητες των Ελλήνων στελεχών και πιστεύει ότι χάρη στις δικές τους προσπάθειες η χώρα μας θα μπει σε τροχιά ανάκαμψης.

Την έναρξη των εργασιών της ημερίδας κήρυξε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Manifest, Διονύσης Αμμολοχίτης, ο οποίος εξήγησε ότι, το έναυσμα για τη διοργάνωση της ημερίδας έδωσε, εκτός φυσικά από την ενίσχυση του οράματος της εταιρείας, και η πίστη του ότι οι ικανοί πρέπει να συνεργάζονται με τους πιο ικανούς για να πετύχουν ακόμη υψηλότερους στόχους, και η ημερίδα δίνει τη δυνατότητα για τη γνωριμία μεταξύ εκπροσώπων των μεγαλύτερων εταιρειών στην Ελλάδα που με χαρά αποδέχτηκαν την πρόσκληση συμμετοχής. Επίσης, αναφέρθηκε στα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα του 2015 και στους στόχους του 2016 τονίζοντας ότι η επίτευξή τους αποτελεί στόχο και δέσμευση όλων των μελών της ομάδας της Manifest.

Δείτε εδώ το βίντεο.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ