Η Global Sustain κριτής στα 13α MENA Social Impact Strategic CSR Awards

Η Global Sustain, μέσω του εκπροσώπου της Κωστή Κατσακιώρη, Director, Business Development, συμμετείχε στην κριτική επιτροπή των 13ων MENA Social Impact Strategic CSR Awards (Middle East & North Africa). Τα βραβεία, σημαντικός και ιστορικός θεσμός για την περιοχή, ανακοινώθηκαν στο Ντουμπάι, στο πλαίσιο του φετινού “Taatheer 13th Social Impact Strategic CSR Forum”, στο οποίο η Global Sustain ήταν χορηγός επικοινωνίας με συμμετοχή σε πάνελ συζήτησης μέσω του εκπροσώπου της.

H Global Sustain ενισχύοντας την παρουσία της στην περιοχή του Κόλπου, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας, έχει ήδη ξεκινήσει μια σειρά από συνεργασίες τόσο με φορείς και ινστιτούτα, όσο και με εταιρείες, καλύπτοντας με την εμπειρία της και τις υπηρεσίες της ανάγκες σε θέματα Αειφορίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας, σε μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη περιοχή του πλανήτη.

 Η ανάπτυξη του δικτύου της Global Sustain στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αποτελεί μια στρατηγική επιλογή της εταιρείας, ενισχύοντας όπου χρειαστεί τα μέλη τόσο με networking, όσο και με direct υπηρεσίες. 




<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ