Το νέο Sebastian Loeb Rally παίζει δυνατά στον Κωτσόβολο

Ένα ξεχωριστό τουρνουά gaming πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα Κωτσόβολος στο THE MALL ATHENS, με αφορμή την παρουσίαση του νέου παιχνιδιού ‘Sebastian Loeb Rally’ για τo PS4. Συγκεκριμένα, το Σάββατο, 30 Ιανουαρίου, η Κωτσόβολος, με χορηγό την εταιρεία BANDAI NAMCO και διοργανωτή το gaming site www.gameworld.gr, υποδέχτηκε περισσότερους από 60 συμμετέχοντες στο κατάστημα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο παιχνίδι και να απολαύσουν μια μοναδική gaming εμπειρία. 

Οι συμμετέχοντες δοκίμασαν τις gaming δεξιότητές τους σε μία τρίωρη αναμέτρηση, ενώ το τουρνουά ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη 3 μεγάλων νικητών που κέρδισαν πλούσια δώρα. Ο πρώτος νικητής κέρδισε 1 Σετ RACING WHEEL 4 HORI, το παιχνίδι ‘Sebastian Loeb Rally’ PS4, αλλά και ετήσια συνδρομή PS PLUS, και οι επόμενοι δύο νικητές κέρδισαν από ένα παιχνίδι ‘Sebastian Loeb Rally’ PS4 και μία ετήσια συνδρομή PS PLUS. 

Το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς και οι κορυφαίοι τίτλοι παιχνιδιών υπάρχουν διαθέσιμοι στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, καθώς και στο site www.kotsovolos.gr

Η Κωτσόβολος συνεχίζει να ενισχύει την gaming κοινότητα, φιλοξενώντας τουρνουά και δρώμενα για τους λάτρεις του gaming. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το επόμενο event της εταιρείας στο http://blog.kotsovolos.gr/events-happenings/.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ