DigiMagix: ευρωπαϊκό πρόγραμμα WaW για την ενίσχυση των γυναικών να υλοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό σας παρουσιάζουμε το ευρωπαϊκό πρόγραμμα WaW, στο οποίο συμμετέχουμε, που στόχο έχει την ενίσχυση των γυναικών που επιθυμούν να υλοποιήσουν την επιχειρηματική, και όχι μόνο, ιδέα τους, μέσω crowdfunding (χρηματοδότηση από το πλήθος μέσω διαδικτύου).

Στο πλαίσιο του προγράμματος WaW θα διενεργηθεί έρευνα με αντικείμενο τη σε βάθος κατανόηση των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων που απαιτούνται στο σημερινό περιβάλλον, για την επίτευξη των στόχων και των επιδιώξεων στην εργασία αλλά και στους λοιπούς τομείς της ζωής μας.

Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας θα δημιουργηθούν δύο ψηφιακά μαθήματα που θα στοχεύουν στην εκπαίδευση των συμμετεχόντων σε θέματα που αφορούν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση επιτυχημένων crowdfunding campaigns, ώστε να μπορούν να κάνουν πράξη τα σχέδια και τα όνειρά τους.

Τέλος, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να υλοποιήσουν οι ίδιοι το crowdfunding campaign τους με βάση την επιχειρηματική ή άλλη ιδέα τους (καλλιτεχνική δημιουργία, φιλανθρωπικό έργο, κλπ.) με την υποστήριξη της ομάδας έργου.

Αν λοιπόν έχετε μια ιδέα που θέλετε να υλοποιήσετε αλλά δεν ξέρετε πώς ή αν σας ενδιαφέρει γενικότερα η εκπαίδευση στα παραπάνω ζητήματα, επισκεφθείτε το site του προγράμματος και δηλώστε συμμετοχή!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ