Η EUROBANK τιμά τους αθλητές Σ. Μπεκατώρου και Σπ. Γιαννιώτη

Σε κλειστή φιλική εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, Νικόλαος Καραμούζης και Φωκίων Καραβίας, με τα στελέχη της διοίκησης της τράπεζας θέλησαν να συγχαρούν τη Σοφία Μπεκατώρου, σημαιοφόρο της Ελληνικής Αποστολής στο Ρίο και τον Σπύρο Γιαννιώτη, για τις επιδόσεις και την κοπιώδη προσπάθειά τους και να τους μεταφέρουν τις ευχές όλου του προσωπικού του oμίλου, για μια ακόμη διάκριση με τα εθνικά μας χρώματα, στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του κόσμου. 

Ο όμιλος Eurobank υποστηρίζει από το 2001 τη Σοφία Μπεκατώρου, η οποία θα συμμετάσχει για 4η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες στη μικτή ολυμπιακή κατηγορία Nacra 17, ενώ είναι η μοναδική αθλήτρια που έχει κατακτήσει δύο συνεχόμενα ολυμπιακά μετάλλια σε δύο διαφορετικές κατηγορίες του αθλήματος. Το 2008 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πεκίνο και το 2004 το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. 

Ο Σπύρος Γιαννιώτης, τον οποίο ο όμιλος Eurobank υποστηρίζει από το 2014, συμμετέχει για 5η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες.  Έχει κατακτήσει 7 μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα ανοιχτής θαλάσσης, ενώ το 2012 ήταν υποψήφιος για κορυφαίος αθλητής στον κόσμο, στην κατηγορία αυτή. Το 2015 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτής θαλάσσης στο Καζάν της Ρωσίας και πήρε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ