Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς για Συμβολαιακή Τραπεζική

Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς για Συμβολαιακή Τραπεζική με την ξενοδοχειακή μονάδα SEA SIDE RESORT & SPA και την εταιρεία παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων ΑΦΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ

Η Τράπεζα Πειραιώς, με το διευρυμένο πρόγραμμα της Συμβολαιακής Τραπεζικής ενισχύει την παρέμβασή της στη στήριξη της αλυσίδας αξίας του ελληνικού αγροδιατροφικού τομέα μέσω του μοντέλου ολιστικής προσέγγισης που έχει αναπτύξει, με χρηματοδοτήσεις που αφορούν πλέον και τη λιανική  διάθεση  καθώς και την προβολή πιστοποιημένων ποιοτικών προϊόντων Ελλήνων παραγωγών.

Με την εφαρμογή του προγράμματος της Συμβολαιακής Τραπεζικής στον  ξενοδοχειακό  κλάδο, η Τράπεζα ενισχύει χρηματοδοτικά τη συμβολαιακή σύνδεση μεταξύ ξενοδοχειακών μονάδων  και επιχειρήσεων/συνεταιρισμών που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα «Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας» και συμβάλλει στην τόνωση της αγοράς των εγχώρια παραγόμενων πιστοποιημένων γεωργικών προϊόντων.

Ειδικότερα, η Τράπεζα προχώρησε σε νέα συμφωνία Συμβολαιακής Τραπεζικής που αφορά συνεργασία της ξενοδοχειακής μονάδας με την επωνυμία SEA SIDE RESORT & SPA με την εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ Α.Ε.

Το SEA SIDE RESORT & SPA ιδιοκτησίας των αδερφών Ορφανάκη, είναι από τις πληρέστερες ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης, κατηγορίας 5 αστέρων και βρίσκεται στην Αγία Πελαγία του νομού Ηρακλείου. Η μονάδα, που είναι κτισμένη αμφιθεατρικά με θέα τον κόλπο του Μονοναύτη και το χωριό της Αγίας Πελαγίας, διαθέτει 233 δωμάτια (9 κατηγορίες για όλες τις απαιτήσεις). Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, μπορούν να απολαύσουν πλήθος παροχών (spa, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, τζακούζι, γήπεδα τένις, μπάσκετ, βόλεϊ, αίθουσα γυμναστικής, κοσμηματοπωλείο) και έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 4 διαφορετικά εστιατόρια, στα οποία προσφέρονται επιλογές από την ευρωπαϊκή, ελληνική με έμφαση στην κρητική, ασιατική κουζίνα,  αλλά και εξατομικευμένα μενού. Οι ιδιοκτήτες της μονάδας αναγνωρίζοντας την προστιθέμενη αξία και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κρητικής Διατροφής, διατηρούν μακροχρόνιες και σταθερές συνεργασίες με εγχώριους προμηθευτές τροφίμων υψηλής διατροφικής αξίας και προωθούν έτσι το τοπικό στοιχείο και την αξία των ντόπιων προϊόντων.

Η εταιρεία Αφοί ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ Α.Ε., με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της γαλακτοκομίας από το 1949 με όραμα της την εξάπλωση των κρητικών προϊόντων πέρα από τα όρια της ελληνικής αγοράς, τη διάδοση της κρητικής κουλτούρας και την αποτελεσματική ενημέρωση για τα οφέλη της Μεσογειακής Διατροφής. Όλα τα προϊόντα της ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις και διατροφικές ανάγκες της ελληνικής οικογένειας, ενώ περνούν από συνεχείς ελέγχους και πληρούν τις προδιαγραφές των συστημάτων διασφάλισης ποιότητας ΗΑCCP και ISO 22000:2005.

Μέσα από αυτή τη συμφωνία η ξενοδοχειακή μονάδα SEA SIDE RESORT & SPA θα προμηθεύεται, βάσει συμβολαίου, γαλακτοκομικά προϊόντα από την εταιρεία ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ και κατ΄αυτόν τον τρόπο τα προϊόντα της γίνονται γνωστά και αναγνωρίσιμα στους ξένους επισκέπτες – καταναλωτές του ξενοδοχείου, οι οποίοι ενδεχομένως μπορούν να τα αναζητούν, είτε στην τοπική αγορά, είτε στην αγορά της χώρας τους, καθώς πρόκειται για εταιρεία με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα και τακτική παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις  τροφίμων.

Η νέα αυτή συμφωνία Συμβολαιακής Τραπεζικής αποδεικνύει ότι η Τράπεζα Πειραιώς μέσα από το διαρκή σχεδιασμό και υλοποίηση καινοτόμων χρηματοδοτικών προϊόντων και πρωτοβουλιών στηρίζει τη στρατηγική της επιλογή για την ενίσχυση της ελληνικής αγροτικής οικονομίας και κοινωνίας.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ