Πραγματοποιήθηκε το Επαγγελματικό Κοκτέιλ της Global Sustain με θέμα: Δημοσιοποίηση Χρηματοοικονομικών & Μη Πληροφοριών

Πραγματοποιήθηκε το Θεματικό Επαγγελματικό Κοκτέιλ με θέμα «Δημοσιοποίηση Χρηματοοικονομικών & Μη Πληροφοριών. Προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας και των επιχειρήσεων. Υποχρεώσεις και ευκαιρίες.» από τη Global Sustain. 

Μια ενημερωτική εσπερίδα διοργάνωσε η Global Sustain, την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, με θέμα τις νέες κανονιστικές εξελίξεις, στη νομοθεσία και στο εθνικό πλαίσιο που αφορά στη δημοσιοποίηση χρηματοοικονομικών και μη πληροφοριών και πληροφοριών για την πολυμορφία από ορισμένες μεγάλες επιχειρήσεις και ομίλους, σύμφωνα με το υπ’ αρ. Νόμο 4403/2016 – ΦΕΚ Α’ 125/07-07-2016. 

Με στόχο την έγκυρη ενημέρωση και τη δικτύωση, η Global Sustain  υποδέχτηκε στο NJV Athens Plaza 40 περίπου διευθυντικά στελέχη ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, νομικούς, λογιστές καθώς και στελέχη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Marketing, Δημοσίων Σχέσεων και Νομικών Υπηρεσιών που εκπροσώπησαν τις μεγαλύτερες εταιρείες και κλάδους της χώρας, για να τους ενημερώσει για τις νέες νομικές απαιτήσεις, παρουσία ειδικών.

Ειδικότερα, το παρόν έδωσαν στελέχη από τον Όμιλο FOURLIS, τον Όμιλο Quest Holdings, την Εθνική Τράπεζα, τα Ελληνικά Πετρέλαια, την Ευρωπαϊκή Πίστη, την KLEEMANN, την Σελόντα Ιχθυοτροφεία, την Carglass, την EΛΣΑ-SILGAN, τον Όμιλο FF, τον Όμιλο ENEL, τη ΓΕΠ ΕΞΥΠΠ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, τη Hazlis & Rivas, τη Goldair Handling, τη LEX FORTIS, την Alpha Bank, την 24 Media, τον ΟΠΑΠ, την Τράπεζα Πειραιώς, την Polyeco και τον Όμιλο ΟΤΕ.

Στέλεχος του υπουργείου ανάπτυξης, σε ένα διαδραστικό διάλογο με τα στελέχη της αγοράς, απάντησε σε όλα τους τα ερωτήματα και τις απορίες, παρέχοντας διευκρινήσεις με άμεσο και κατανοητό τρόπο .

Ακόμη, στη συζήτηση συνέδραμαν με την εξειδίκευση τους κατά περίπτωση ανώτατα στελέχη από ATRADIUS Credit Risk Insurance Services, Mourgelas and Associates Law Firm, KPMG, RSM Greece και Ernst & Young.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε μια χαλαρή, φιλική ατμόσφαιρα με συνοδεία tailor made cocktail από την ομάδα του Glenfiddich, επίσημου χορηγού cocktail, συνοδεία εδεσμάτων που ετοίμασε το ξενοδοχείο ειδικά για την περίσταση. 

H εκδήλωση έλαβε χώρα στο πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης της Global Sustain για έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωση των μελών και των stakeholders. 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ