Η PressiousArvanitidis γιορτάζει την FSC Friday

H FSC® Friday είναι η τελευταία Παρασκευή του Σεπτεμβρίου και αποτελεί μία ημέρα κατά τη διάρκεια της οποίας τα μέλη του FSC® σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν την υπεύθυνη διαχείριση των δασών του πλανήτη και υλοποιούν ενέργειες με σκοπό την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του FSC® και των δράσεων του. 

To FSC® (Forest Stewardship Council / Συμβούλιο Διαχείρισης των Δασών) είναι ένας διεθνής μη κυβερνητικός οργανισμός, που ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό την προστασία των δασών του πλανήτη. Αποστολή του είναι να διασφαλίζει ότι η διαχείριση των δασών πραγματοποιείται με υπεύθυνο και ορθό τρόπο, να προστατεύει τους φυσικούς βιότοπους, να σέβεται και να προασπίζει τα δικαιώματα των τοπικών κοινοτήτων. 

Το FSC® έχει παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως, αριθμεί περίπου 1.500 πιστοποιημένα μέλη σε όλο τον κόσμο και διαχειρίζεται και προστατεύει δασικές εκτάσεις που προσεγγίζουν τα 2 δισεκατομμύρια στρέμματα δάσους.  

Η PressiousArvanitidis, η πρώτη πιστοποιημένη κατά FSC® εκτυπωτική εταιρεία στην Ελλάδα, 6 χρόνια μετά την πιστοποίησή της κατά FSC®, συνεχίζει να υποστηρίζει την υπεύθυνη διαχείριση των δασών, παράγοντας πιστοποιημένα κατά FSC® έντυπα και συσκευασίες και γιορτάζει την Παρασκευή 30/09/2016 την FSC® Friday. 

Στο πλαίσιο αυτό, σας παροτρύνουμε να επισκεφθείτε το http://www.pressious.com/why.aspx ή να απευθυνθείτε στους ανθρώπους της PressiousArvanitidis, προκειμένου να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το FSC®, την αποστολή και τις δράσεις του, καθώς και για τα οφέλη της κατά FSC® πιστοποίησης των εντύπων σας.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ