Papaspirou: Οι γιορτές είναι μια “οικογενειακή” υπόθεση από το 1940

Τρεις γενιές αφοσιωμένες στη γεύση, η τέχνη του χειροποίητου και μια παράδοση που συνεχίζεται με τον πιο λαχταριστό τρόπο κάνουν τις γιορτές απλά, απολαυστικές!

Η λαχταριστή ιστορία της εταιρίας Papaspirou ξεκίνησε 75 χρόνια πριν. Λειτούργησε ως το πρώτο παραδοσιακό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής στην Αθήνα και έπειτα εξελίχθηκε σε μια γλυκιά αυτοκρατορία με ομώνυμα καταστήματα που αποτέλεσαν τα απόλυτα κέντρα ψυχαγωγίας και εστίασης της πρωτεύουσας. Ποιος δεν θυμάται τις παρέες, τα ζευγάρια και τις οικογένειες που συναντιούνταν στα θρυλικά στέκια της πλατείας Συντάγματος ή του Άγιου Σώστη της Λεωφόρου Συγγρού για μια πάστα ή ένα παγωτό Papaspirou; Σήμερα, αυτή η σπουδαία γαστρονομική παράδοση συνεχίζεται από την τρίτη γενιά που αξιοποιεί μια σύγχρονη παραγωγή 6 αυτόνομων τμημάτων: Αρτοποιίας, Σφολιατοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Σοκολατοποιίας, Παγωτού, και Κουζίνας. Εστιάζοντας στην μοναδική τέχνη του χειροποίητου και αξιοποιώντας λαχταριστά οικογενειακά μυστικά η εταιρία Papaspirou διατηρεί το “σπιτικό” γευστικό της χαρακτήρα και τον εξελίσσει  με μια ανεξάντλητη ποικιλία από εκλεκτά προϊόντα που θα χαρίσουν μοναδική γεύση στις πιο λαμπερές μέρες και νύχτες του χρόνου.

Γεμίστε λοιπόν με εκλεκτές λιχουδιές Papaspirou τα στολισμένα τραπέζια των ημερών για να δημιουργήσετε ένα πραγματικά μαγικό εορταστικό σκηνικό. Tα καταστήματα Papaspirou θα γίνουν ο απόλυτος προορισμός σας για κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο γεύμα ή δείπνο, ένα εντυπωσιακό πάρτι Πρωτοχρονιάς, μια συγκέντρωση με φίλους, μοναδικές υπηρεσίες catering αλλά και οποιαδήποτε προσωπική ή εταιρική στιγμή απαιτεί ξεχωριστές αλμυρές και γλύκες δημιουργίες με εορταστικό άρωμα.  Must επιλογές είναι τα παραδοσιακά μελομακάρονα με θυμαρίσιο μέλι Κάσου, το panettone που παρασκευάζεται με τον παραδοσιακό ιταλικό τρόπο αλλά και η παντοτινά αγαπημένη βασιλόπιτα. Εμπνευστείτε από τα ολοκληρωμένα γιορτινά menu Papaspirou και μην αμελήσετε να δοκιμάσετε τα διαχρονικά best of των γιορτών: terina σολομού και κλασικές τάρτες, αχνιστές σούπες και ζουμερά κρεατικά, όπως το virginia ham και η παραδοσιακή γαλοπούλα, αλλά και finger food επιλογές για τσιμπολόγημα μέχρι τελικής πτώσεως. Στα καταστήματα Papaspirou θα ανακαλύψετε επίσης και μια τεράστια ποικιλία από 17 και πλέον είδη ψωμιού -μεταξύ άλλων και το πατροπαράδοτο Χριστόψωμο- ,bouchee παρμεζάνας και μπατόν σαλέ καθώς και χαρακτηριστικές γλύκες δημιουργίες που θα πλαισιώσουν τέλεια κάθε εορταστικό τραπέζι. 

Με τόσες πολλές προτάσεις και γευστικές εκπλήξεις από τα πιο αγνά υλικά ένα είναι σίγουρο: ο Papaspirou θα κερδίσει τις καρδιές μας και αυτές τις γιορτές.


Kαταστήματα Papaspirou: Αθήνα, Αχαρνές, Κηφισιά, Χαλάνδρι
Catering Papaspirou: 2102409235, info@papaspirou.gr 
Facebook: papaspirou.gr
Instagram: papaspirou

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ