Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση 2015

Το Κέντρο μας γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Ηλιούπολης. Οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου μας πρωταγωνίστησαν για πρώτη φορά σε θεατρικό έργο με τίτλο «Ο Φαντασμένος», με 120 συμμετέχοντες. Συγκεκριμένα 70 εκπαιδευόμενοι, 20 εκπαιδευτές και 30 εθελοντές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

To έργο μέσω του παραμυθιού θίγει την αποδοχή των ελαττωμάτων μας, στη συγκεκριμένη περίπτωση μιας αφύσικα μεγάλης μύτης. Προσπαθεί να κάνει εύπεπτο ένα εξαιρετικά δύσκολο θέμα: Την αποδοχή οποιασδήποτε αναπηρίας. 

Το μήνυμα που προσπαθήσαμε να περάσουμε είναι ότι δεν κρύβουμε το πρόβλημα, αλλά το αντιμετωπίζουμε και προχωράμε. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Ηλιούπολης ,Κος Γιαννάκης Χρήστος, ο Πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ ,Κος Παπαδόπουλος Κωστής, η Αντιπρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ και εντεταλμένη σύμβουλος εθελοντισμού Κα Κορμά Δήμητρα ,η Κα Κουμβάκη Βάγια , ψυχολόγος πρώιμης παρέμβασης του Κέντρου «Χρυσαλλίδα» του Δήμου Ηλιούπολης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Αγίου Δημητρίου Κα Καντζέλη Ελένη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αγίου Δημητρίου, Κος Χριστοδουλής Κώστας, η Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα αναπηρίας , Κα Τσαβαλιά Βιβή, ο Πρόεδρος της ΠΟΣΓΑΜΕΑ , Κος Λυμβαίος Ιωάννης ,ο Κος Ρουκαϊ Ανέστης , Εκπρόσωπος του γραφείου της Ευρωβουλευτή ,Κα Κούνεβα Κωνσταντίνα, Εκπρόσωπος του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης, Κα Καραμολέγκου, το 2ο και 4ο ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου, εκπρόσωποι από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και πλήθος κόσμου από γονείς και φίλους του Κέντρου μας. 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ