Ευρωπαϊκή Πίστη: Βραβείο Εταιρικής Διακυβέρνησης στα Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα 2016

Το 2ο Βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Διακυβέρνηση», απέσπασε η Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ στην εκδήλωση «Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα 2016» που διοργάνωσε για 14η συνεχή χρονιά το επενδυτικό και οικονομικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου και είχε ως στόχο, βάσει της ψηφοφορίας που πραγματοποίησαν οι αναγνώστες του περιοδικού, να αναδείξει και να βραβεύσει τις εταιρίες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού και της ελληνικής οικονομίας γενικότερα.

Το Βραβείο παρέλαβε το Μέλος Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών της Εταιρίας, κύριος Στέφανος Βερζοβίτης, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Για την Ευρωπαϊκή Πίστη το συγκεκριμένο βραβείο αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση των αρχών της Εταιρικής Διακυβέρνησης που εδώ και 40 χρόνια εφαρμόζει. Άλλωστε, για όλους εμάς στην Ευρωπαϊκή Πίστη, οι αρχές της Εταιρικής Διακυβέρνησης αποτελούν από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της Εταιρίας, ένα ενιαίο σύνολο κανόνων, μέσω των οποίων επιτυγχάνεται χρηστή και αποτελεσματική διοίκηση της Εταιρίας, με αποδοτική χρησιμοποίηση των διαθέσιμων παραγωγικών πόρων καθώς και διαφάνεια στις εταιρικές λειτουργίες, προς το μακροπρόθεσμο συμφέρον όλων των εμπλεκομένων».


ΦωτογραφίαΤο Μέλος Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Στέφανος Βερζοβίτης, παραλαμβάνει το Βραβείο.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ