Υιοθέτηση και εφαρμογή της υπηρεσίας “MyBank” από την Ευρωπαϊκή Πίστη

Ευρωπαϊκή Πίστη – Εξόφληση Ασφαλίστρων μέσω της Πανευρωπαϊκής Υπηρεσίας MyBank

Η Ευρωπαϊκή Πίστη στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους της, ανακοινώνει την υιοθέτηση και εφαρμογή της υπηρεσίας «MyBank», της ολοκληρωμένης πανευρωπαϊκής λύσης ηλεκτρονικών πληρωμών. 

Μέσω του MyBank όλοι οι ασφαλισμένοι της Εταιρίας μπορούν πλέον να πραγματοποιούν την εξόφληση του συμβολαίου τους με χρέωση του τραπεζικού τους λογαριασμού σε πραγματικό χρόνο και με μηδενικό κόστος, χωρίς τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Η υπηρεσία MyBank είναι διαθέσιμη σε όλους τους κατόχους Internet Banking και η διαδικασία είναι απλή: Ο χρήστης επισκέπτεται το www.europaikipisti.gr και πιο συγκεκριμένα την εφαρμογή Online Pay στην ενότητα My Services, επιλέγει ως τρόπο πληρωμής την υπηρεσία MyBank και μεταφέρεται στο περιβάλλον e – banking της Τράπεζάς του για να ολοκληρώσει την πληρωμή.

Με την υιοθέτηση της υπηρεσίας MyBank, η Ευρωπαϊκή Πίστη συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις  συνεχόμενα μεταβαλλόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών, ενσωματώνοντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές στη λειτουργία της. 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ