Manifest Services: “Πόση δύναμη κρύβει ένας CEO σε καλή υγεία”

Hμερίδα CEO in Good Health από τη Manifest

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ολοήμερη ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο “CEO in Good Health: Πόση δύναμη κρύβει ένας CEO σε καλή υγεία;”, η οποία πραγματοποιήθηκε από την Manifest Services σε συνεργασία με την Global Sustain, την Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017 (Παγκόσμια Ημέρα Υγείας), στο Αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων του ομίλου Interamerican, με προσκεκλημένους σημαντικούς ομιλητές και συνεργάτες των δύο εταιριών.

Την εναρκτήρια ομιλία στην ημερίδα έδωσε ο κ. Ιωάννης Ρούντος, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Interamerican, κάνοντας αναφορά στη σημασία της υγιεινής διατροφής και ασφάλισης των εργαζομένων, αλλά και στον πρόσφατο Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας 2014-2015, που δημοσίευσε ο όμιλος. Έπειτα, χαιρετισμό απήυθυνε ο κ. Διονύσης Αμμολοχίτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Manifest, αναφερόμενος στους τρεις πυλώνες του προγράμματος ΕΚΕ της εταιρίας «Manifest in Society».

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ο κ. Δημήτρης Γκανούδης, General Manager του Great Place to Work® Hellas, ο οποίος μίλησε για την ευεξία ως συστατικό της σύγχρονης εταιρικής κουλτούρας, ενώ στο κλείσιμο του λόγου του αναφέρθηκε στα Βραβεία Great Place to Work που θα πραγματοποιηθούν στις 26 Απριλίου στο Μουσείο Αυτοκινήτου. Έπειτα, το λόγο πήρε η κ. Σταυρούλα Σαμαρά, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής, η οποία μίλησε για το ρόλο της διατροφής στον αθλητισμό και στην παραγωγικότητα των εργαζομέμων με σκοπό τη βέλτιστη απόδοση. Στη συνέχεια ο κ. Βησσαρίωνας Ζέρβας, Επιστημονικός Σύμβουλος Μυοσκελετικής Υγείας αναφέρθηκε στη σημασία χειρωνακτικής δόμησης ολοκληρωμένου προγράμματος ολιστικής φροντίδας, πρόληψης και αποκατάστασης μυοσκελετικών παθήσεων.

Το δεύτερο μέρος της ημερίδας συνεχίστηκε με την κ. Ντίνα Ζώτα, Ψυχολόγος και Ειδικός Προαγωγής Υγείας, από το Ινστιτούτο Prolepsis, με βασικό θέμα την διατροφή και σωματική δραστηριότητα για υγεία και ευεξία. Έπειτα, το λόγο πήρε η κ. Βάλια Τσοπόκη, Επιστημονική Υπεύθυνη του Τμήματος Υγείας της εταιρίας GEP, αναφερόμενη στην σημασία της γνώσης και πρόληψης και σε συμβουλές για πρώτες βοήθειες. Οι τοποθετήσεις ολοκληρώθηκαν την εξαιρετική ομιλία του κ. Ευάγγελου Ζουμπανέα, Διαιτολόγος, Διατροφολόγος και Συγγραφέας, ο οποίος αναφέρθηκε σε μυστικά ελέγχου της πείνας και της Διατροφής.

H ημερίδα την οποία παρακολούθησαν περισσότερα από 50 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, έκλεισε με γεύμα που παρέθεσε το τμήμα Catering της Manifest με προϊόντα υγιεινής διατροφής.

Σχετικά με τη Manifest

Με στόχο την ποιοτική κάλυψη των εξειδικευμένων αναγκών των επιχειρήσεων, στη Manifest έχουμε αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχής υπηρεσιών ανά κλάδο εφαρμογής. Η Manifest έχοντας στο ενεργητικό της επαγγελματίες με πολύχρονη πείρα, πλούσια γνώση για το αντικείμενο εργασίας τους και πάθος για την επίτευξη αποτελεσμάτων, εγγυάται την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων, αναλαμβάνοντας το ρόλο του ενιαίου φορέα παροχής υπηρεσιών. Στη Manifest σχεδιάζουμε, συντονίζουμε και υλοποιούμε ενέργειες που δίνουν λύσεις σε λειτουργικά ζητήματα τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των επιχειρήσεων δίνοντας ώθηση στην παραγωγικότητα, την ανάπτυξη και την καινοτομία. Συνολικά η εμπειρία παροχής υπηρεσιών Facility Management από τη Manifest αναμένεται να εξασφαλίσει στη συμβαλλόμενη επιχείρηση, ευελιξία, βελτιστοποίηση των πρακτικών εργασίας καθώς και εξορθολογισμό των δαπανών συντήρησης, ενισχύοντας την αειφορία και τις προοπτικές ανάπτυξης. www.manifest.gr.

Σχετικά με τη Global Sustain

Η εταιρία Global Sustain, με γραφεία σε Αθήνα, Βερολίνο, Βρυξέλλες, Ζυρίχη, Λευκωσία, Λονδίνο και Νέα Υόρκη προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες σε θέματα που σχετίζονται με την αειφορία. Αποστολή της είναι η δημιουργία γνώσης, η έμπνευση και η υποστήριξη εταιριών και οργανισμών στην αειφορία, μέσα από τη συμβουλευτική, την επικοινωνία, τη δικτύωση και την εκπαίδευση, με επίκεντρο το τρίπτυχο άνθρωπος – περιβάλλον – οικονομική ωφέλεια. Στα μέλη της περιλαμβάνονται εταιρίες, μη κυβερνητικές και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, δημόσιοι φορείς, εκπαιδευτικά ιδρύματα, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, επαγγελματικά σωματεία, σύλλογοι και άλλοι φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.  H Global Sustain συνεργάζεται, συμμετέχει και είναι μέλος διεθνών οργανισμών όπως UN Global Compact, UN Principles for Responsible Investment (PRI), Global Reporting Initiative (GRI), Academy for Business in Society (ABIS), Social Value International, Institute of Directors (IOD), EFQM, CEO Clubs, Capitals Business Circle, κ.ά. www.globalsustain.org.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ