Συνεργασία Ευρωπαϊκής Πίστης με το Πλαίσιο

Η Ευρωπαϊκή Πίστη διευρύνει περαιτέρω το δίκτυο συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας επιχειρήσεων, μέσω της νέας της συνεργασίας με το Πλαίσιο, του ειδικού για θέματα τεχνολογίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας, πραγματοποιώντας τις αγορές τους, είτε σε ένα από τα 23 καταστήματα Πλαίσιο είτε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www. plaisio.gr, εξασφαλίζουν:
  • Επιστροφή ασφαλίστρων σε κάθε συμβόλαιο στην Ευρωπαϊκή Πίστη.
  • Δωρεάν αγορές από τις συμβεβλημένες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις, σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης ή απώλειας ζωής τους από ατύχημα.
Η στρατηγική συνεργασία μεταξύ των εταιριών Πλαίσιο και Ευρωπαϊκή Πίστη, εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο το ανεπτυγμένο δίκτυο συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα επιχειρήσεων. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι εκτός από το Πλαίσιο, οι κάτοχοι της κάρτας Ασφαλιστικός Γονέας μπορούν να πραγματοποιούν αγορές από τις επιχειρήσεις Σκλαβενίτης, Revoil, Μασούτης, Vodafone, MarketIn, Notos Galleries, Notos Home, Sephora, Pet City, κα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη συνεργασία, τις τρέχουσες προσφορές, το δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων αλλά και για να αποκτήσετε το πρόγραμμα, επισκεφθείτε το www.asfalistikosgoneas.gr ή κατεβάστε το app του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ