Τράπεζα Πειραιώς: Εκδήλωση αποφοίτων e Academy 2017

Εκδήλωση για τους απόφοιτους της e-Academy στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας  Εξέλιξη, με θέμα  “A day in the life of a digital strategist”

Εκδήλωση με θέμα “A day in the life of a digital strategist” πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Μαΐου στο αμφιθέατρο του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, για τους απόφοιτους της Ακαδημίας Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας «e-Academy».

Οι απόφοιτοι των τμημάτων Digital Marketing και e-Commerce, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 5 κορυφαίους του κλάδου της Ηλεκτρονικής Eπιχειρηματικότητας, οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί τους την πολύτιμη εμπειρία τους. 

Ομιλητές ήταν οι Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας (President South Europe/IPG Media Brands), Μάρκος Άρης (Strategic Planning Director/4Wise Monkeys), Άλκηστις Μαλάμη (Senior Social Strategist/iCrossing), Polle De Maagt (Senior Digital Marketing Strategist & Consultant) και από το Ισραήλ, σε ζωντανή σύνδεση,  Enon Landenberg (Founder, Dreamer & Doer/sFBI).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι απόφοιτοι είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν νέες επαγγελματικές επαφές, καθώς και να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες συνεργασίας.

Το «Digital Marketing Practitioner» και το «e-Commerce Project Manager» είναι τα μόνα εκπαιδευτικά προγράμματα με εισηγητές 37 κορυφαίους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες, τα οποία προσφέρουν σε βάθος γνώση και πρακτική εξάσκηση. Ο επόμενος κύκλος των προγραμμάτων που διοργανώνει η Εξέλιξη, ξεκινά τον Οκτώβριο 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα αλλά και για το πλάνο διεξαγωγής τους, μπορείτε να ενημερωθείτε από τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς και στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη» στο τηλέφωνο 210-3739126, καθώς και στο  www.excelixi.org.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ