Επίσκεψη των φοιτητών του ΕΚΠΑ στις εγκαταστάσεις του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Ορίζοντες

Στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας του Φορέα μας με το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, δεχτήκαμε εκπαιδευτική επίσκεψη από τους φοιτητές του μαθήματος “Ειδική Αγωγή”, υπό την επιστημονική επίβλεψη της Καθηγήτριας Ψυχολογίας και Πρόεδρο του Ινστιτούτου Συστημικής Ανάλυσης Συμπεριφοράς (Ι.Σ.Α.Σ.), κυρία Αγγελική Γενά.

Οι φοιτητές ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του Κέντρου Διημέρευσης, τις εκπαιδευτικές προσεγγίσεις και μεθόδους που χρησιμοποιούνται καθώς και τις βασικές αρχές Ψυχοπαιδαγωγικής που εφαρμόζονται. Οι νέοι του Εργοθεραπευτικού προγράμματος “Παραγωγής Εδεσμάτων” είχαν ετοιμάσει με τα χεράκια τους και ένα “φίλεμα” για τους επισκέπτες μας, το οποίο απόλαυσαν!

Στη συνέχεια οι φοιτητές και η συντονίστριά τους είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν συνδιδασκαλία με τους εκπαιδευτές του Κέντρου, να συμμετάσχουν στα δημιουργικά εργαστήρια και να πραγματοποιήσουν καλλιτεχνικές δραστηριότητες! 

Η συνάντηση έληξε μέσα σε χαμόγελα και θετικό κλίμα, ενώ ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μελλοντικές συνεργασίες και γόνιμες συμπράξεις.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ