The Coca-Cola Expert: Ο Μεγάλος τελικός για δεύτερη συνεχή χρονιά!

Μια απολαυστική αναμέτρηση ανάμεσα σε κορυφαίους bartenders 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για 2η συνεχή χρονιά, ο τελικός του διαγωνισμού -που τείνει να γίνει θεσμός- The Coca-Cola Expert. Την Τετάρτη 21 Ιουνίου στον ιδιαίτερο χώρο του Artisanal, δέκα κορυφαίοι bartenders διεκδίκησαν και φέτος τον τίτλο του Expert στις κατηγορίες cocktails και mocktails (συνταγές χωρίς αλκοόλ), χρησιμοποιώντας ως βασικό συστατικό την αγαπημένη μας Coca-Cola. Μια βραδιά γεμάτη γευστικούς συνδυασμούς, δροσερές εκπλήξεις, αλλά και αμέτρητες στιγμές απόλαυσης, στοιχεία που ήταν αρκετά για να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων.

Για πάνω από ένα μήνα, περισσότεροι από 100 κορυφαίοι bartenders από όλη την Ελλάδα δέχτηκαν την πρόκληση, και δήλωσαν συμμετοχή στον πρωτότυπο διαγωνισμό The Coca-Cola Expert, δημιουργώντας sophisticated cocktails και mocktails με υλικά της επιλογής τους και αντλώντας έμπνευση από την αγαπημένη μας Coca-Cola. Σκοπός του διαγωνισμού ήταν να προβάλλει τη δημιουργικότητα των συμμετεχόντων αναδεικνύοντας παράλληλα το ταλέντο τους. 

Η ανταπόκριση στον πρωτότυπο αυτό διαγωνισμό της Coca-Cola, ξεπέρασε και αυτή τη χρονιά κάθε προσδοκία και αυτό φάνηκε από τον αυξημένο αριθμό των συμμετοχών, ο οποίος ξεπέρασε τις 100.  Bartenders από όλα τα μέρη της Ελλάδας, έλαβαν συμμετοχή ανεβάζοντας τις δικές τους μοναδικές συνταγές στο microsite του διαγωνισμού, www.thecoca-colaexpert.gr, με στόχο να προκριθούν στον μεγάλο τελικό και να κατακτήσουν τον τίτλο του The Coca-Cola Expert 2017. Όλες οι συνταγές αξιολογήθηκαν με κριτήρια τη γεύση, την ευκολία παρασκευής, την εμφάνιση και την καινοτομία. Ενώ μόλις οι 5 καλύτερες από κάθε κατηγορία έφτασαν στο μεγάλο τελικό εντυπωσιάζοντας και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.  

Μεγάλοι νικητές της βραδιάς αναδείχθηκαν ο Μπάμπης Δαρζέντας στην κατηγορία Coca-Cola Cocktail και ο Νίκος Μπαρμπάκης στην κατηγορία  Coca-Cola Mocktail, οι οποίοι κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τις επιλογές και τους γευστικούς συνδυασμούς τους, ενώ το έπαθλο του διαγωνισμού δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από ένα μοναδικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη και στην Ατλάντα με όλα τα έξοδα πληρωμένα, απολαμβάνοντας μία VIP ξενάγηση στο World of Coca-Cola. 

#TasteTheFeeling

Λεζάντες φωτογραφιών (από αριστερά στα δεξιά):

Photo 1: H Δέσποινα Παππά, Marketing Specialist, Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, The Coca-Cola Company, μαζί με τον Χρήστο Μπαλατσό, Customer Marketing Specialist της Coca-Cola 3Ε και ο παρουσιαστής της βραδιάς Λάμπρος Φισφής.
Photo 2: Ο Marian Beke, διεθνούς φήμης βραβευμένος bartender γνωστός για την καινοτομία του στο χώρο του cocktail, η Ινώ Σούπαρη Customer Marketing Manager της Coca-Cola 3Ε, o Γιάννης Νάτσης, Ambassador της Coca-Cola στην Ελλάδα ενώ κατέχει τη δεύτερη θέση παγκοσμίως στο διαγωνισμό της Διεθνούς Ένωσης Bartenders και ο παρουσιαστής της βραδιάς Λάμπρος Φισφής.
Photo 3: H Ινώ Σούπαρη Customer Marketing Manager της Coca-Cola 3Ε, ο Στέφανος Νίκας Brand Manager Flavors, Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, The Coca-Cola Company, η Δέσποινα Παππά, Marketing Specialist, Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, The Coca-Cola Company, ο Χρήστος Μπαλατσός, Customer Marketing Specialist της Coca-Cola 3Ε και ο Πάνος Σιδεράτος Customer Marketing Specialist της Coca-Cola 3Ε
Photo 4: Οι δύο μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού Μπάμπης Δαρζέντας και Νίκος Μπαρμπάκης 
Photo 5: Mocktail winner, Smooth Paradise
Photo 6: Cocktail winner, Pin Coc

Σχετικά με την The Coca-Cola Company: 

Η The Coca-Cola Company (NYSE:KO) είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, με περισσότερα από 500, ανθρακούχα ή μη, εμπορικά σήματα και περισσότερες από 3.900 επιλογές προϊόντων. Μαζί με την Coca-Cola, ένα από τα πιο πολύτιμα και αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο, η The Coca-Cola Company εμπορεύεται 21 brands αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων 19 είναι διαθέσιμα σε επιλογές με μειωμένες, χαμηλές ή και καθόλου θερμίδες. Το χαρτοφυλάκιο της The Coca-Cola Company περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα brands Diet Coke, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply, Del Valle, Georgia και Gold Peak. Μέσω του μεγαλύτερου συστήματος διανομής στον κόσμο, αποτελεί τον No. 1 προμηθευτή σε όλες τις κατηγορίες μη αλκοολούχων ποτών, ανθρακούχων ή μη. Καταναλωτές σε περισσότερες από 200 χώρες απολαμβάνουν τα προϊόντα της, περισσότερες από 1,9 δισ. φορές την ημέρα.  

Διατηρώντας τη δέσμευσή της για διαμόρφωση βιώσιμων κοινωνιών, η The Coca-Cola Company επικεντρώνεται σε πρωτοβουλίες που μειώνουν το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, δημιουργούν ένα ασφαλές, χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον εργασίας για τους εργαζομένους της και ενισχύουν την οικονομική ανάπτυξη των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται. Σε συνεργασία με τους κατά τόπους εμφιαλωτές της, η The Coca-Cola Company βρίσκεται ανάμεσα στους 10 κορυφαίους εργοδότες παγκοσμίως, με περισσότερους από 700.000 συνεργάτες. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το Coca-Cola Journey στο www.coca-colacompany.com, ακολουθήστε μας στο Twitter στο twitter.com/CocaColaCo, επισκεφτείτε το blog Coca-Cola Unbottled στο  www.coca-colablog.com ή βρείτε μας στο LinkedIn, στο www.linkedin.com/company/the-coca-cola-company

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ