Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: 3η «Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας»

Αγαπητά Μέλη,

η Γερμανική Σχολή Αθηνών (DSA) και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο προγραμματίζουν για την 11η Νοεμβρίου 2017 τη διοργάνωση της τρίτης «Ημέρας Ευκαιριών Εργασίας» για απόφοιτους της Γερμανικής Σχολής Αθηνών και ενδιαφερόμενους από την Γερμανό- Ελληνική κοινότητα. Η εκδήλωση περιλαμβάνει το συνέδριο, τα περίπτερα στην αίθουσα εκδηλώσεων και στο φουαγιέ της Σχολής καθώς επίσης και τις ομάδες εργασίας, που θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής Σχολής Αθηνών.

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι να φέρει σε επαφή υψηλού επιπέδου απόφοιτους, νεοεισερχόμενους στον επαγγελματικό στίβο, καθώς και υποψηφίους με εργασιακή εμπειρία, με ενδιαφερόμενες εταιρίες και ιδρύματα στην Ελλάδα και στο γερμανόφωνο εξωτερικό και με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει την είσοδό τους στον επαγγελματικό χώρο. Η πολύ καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Η τρίτη «Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας» το 2017, θα διοργανωθεί σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Οι αλλαγές στην αγορά εργασίας αποτέλεσαν την αφορμή για την απόφασή μας να απευθυνθούμε σε περισσότερες εταιρίες στην Ελλάδα αλλά και σε Γερμανόφωνες χώρες. Επιπλέον επιθυμούμε να δώσουμε την ευκαιρία σε περισσότερους ενδιαφερόμενους για έναν διάλογο μέσα από το ευρύ δίκτυο του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με διάφορες επιχειρήσεις στα περίπτερα, στην αίθουσα εκδηλώσεων και στο φουαγιέ της Σχολής και να παραδώσουν το βιογραφικό τους. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαλέξεις για την αγορά εργασίας και να λάβουν σε ομάδες εργασίας πρακτικές συμβουλές που διευκολύνουν τη διαδικασία ανεύρεσης εργασίας και τον προσανατολισμό των υποψηφίων στην ευρωπαϊκή αγορά εργασίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Γερμανικής Πρεσβείας, της Αυστριακής Πρεσβείας και της Ελβετικής Πρεσβείας στην Αθήνα. Επιπλέον, υποστηρίζεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Η συμμετοχή της εταιρίας σας/του φορέα σας σε αυτή την εκδήλωση θα είναι για εμάς μεγάλη χαρά και θα σας εξασφαλίσει τις παρακάτω παροχές:

Χρυσός Χορηγός (Κόστος συμμετοχής: 1000€+ΦΠΑ)
• Δυνατότητα εταιρικής παρουσίασης 5 λεπτών στο συνεδριακό κορμό της εκδήλωσης
• Ολοσέλιδη εταιρική παρουσίαση -μονόφυλλο στο πληροφοριακό υλικό που θα μοιραστεί σε όλους τους συνέδρους (folder)
• Τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας σας θα συμπεριληφθούν στη κατάσταση των συμμετεχόντων του συνεδρίου
• Δυνατότητα προβολής του λογοτύπου της εταιρίας σας στο κεντρικό banner της αίθουσας όπου πραγματοποιείται ο συνεδριακός κορμός
• Τοποθέτηση περιπτέρου μέχρι 20τμ στο χώρο του συνεδρίου για κατ’ ιδίαν συναντήσεις (η κατασκευή του περιπτέρου, το προωθητικό υλικό και το προσωπικό είναι ευθύνη της εταιρίας σας)
• Δικαίωμα οργάνωσης παράλληλης εκδήλωσης – workshop σε αίθουσα του σχολείου (συμμετοχή μέχρι 25 άτομα)
• Αναφορά της εταιρίας σας στα δελτία τύπου της DSA και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου

Αργυρός Χορηγός (Κόστος συμμετοχής 250€+ΦΠΑ)
• Τοποθέτηση τραπεζιού με δύο καρέκλες για κατ’ ιδίαν συναντήσεις (η κατασκευή του περιπτέρου, το προωθητικό υλικό και το προσωπικό είναι ευθύνη της εταιρίας σας)
• Τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας θα συμπεριληφθούν στη κατάσταση των συμμετεχόντων του συνεδρίου

Σας ενημερώνουμε, ότι το κόστος συμμετοχής θα καλύψει τα έξοδα της εκδήλωσης κι ότι η Σχολή δεν έχει κανένα οικονομικό όφελος από την εκδήλωση.

Θα χαρούμε να σας συμπεριλάβουμε στον κύκλο των χορηγών της εκδήλωσης.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ