Στηρίξτε την προσπάθειά μας να μεταδώσουμε το μήνυμα του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α “Ορίζοντες”

Ο Βασίλης Μπαμπανίκας αγωνίζεται στο HALF IRONMAN 70.3 WORLD CHAMPIONSHIP: Chattanooga, Tennessee στις 10 Σεπτέμβρη και στις 24 του ίδιου μήνα διεκδικεί την πρόκρισή του στο FULL IRONMAN WORLD CHAMPIONSHIP για το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α “Ορίζοντες”.

Με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας του, το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες” έχει την χαρά να εκπροσωπείται από τον Βασίλη Μπαμπανίκα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IRONMAN 2017.

Ο Βασίλης στηρίζει την προσπάθεια των παιδιών, το έργο και τα προγράμματα του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α “Ορίζοντες”, γιορτάζοντας μαζί τους 20 χρόνια δημιουργίας, χαράς, εκπαίδευσης, ζωής. Ταξιδεύει μέχρι την Αμερική, με στόχο να κολυμπήσει 3,8 χλμ, να κάνει ποδήλατο 180,2 χλμ και να τρεξει 42,2 χλμ _έναν μαραθώνιο_ μεταδίδοντας το μήνυμα “ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ… ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ”, όπως ακριβώς πρεσβεύει και η φιλοσοφία του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α “Ορίζοντες”.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα www.nevronas.gr που αφορά σε θέματα υγείας, εκπαίδευσης, αθλητισμού και ψυχαγωγίας ευπαθών ομάδων, επικοινωνεί το μήνυμα και συντονίζει το εγχείρημα με όραμα την αλληλεγγύη, υποστήριξη και συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων. Μέσα από την δημιουργία και την έκφραση, με κοινούς στόχους και πρωτοβουλία προς την κοινωνία, το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α “Ορίζοντες” και ο NEVRONAS.GR στέλνουν το μήνυμα τους προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, προσβλέποντας σε κοινή σύμπλευση. Σας καλούμε να στηρίξετε τον Βασίλη, να αγωνιστεί για τους εκπαιδευόμενους του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α “Ορίζοντες”, κάνοντας πραγματικότητα την ευχή τους για την δημιουργία του δικού τους θερμοκηπίου!

Στηρίξτε την προσπάθειά μας να μεταδώσουμε το μήνυμα του  Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α  “Ορίζοντες” , με σκοπό να υλοποιηθεί το νέο εκπαιδευτικό του πρόγραμμα “ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ”.

Κάντε την δωρεά σας στο Give & Fund


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ