ΕΙΕΠ | Νέο Μέλος στο Δ.Σ. του ΕΙΕΠ & Ορισμός νέων Καθηκόντων

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής κ. Γιώργος Σιώμκος, νέο Mέλος του Δ.Σ.  του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών

Ένα νέο αξιότιμο μέλος με σημαντική προϋπηρεσία και εκτενή έρευνα στο επιστημονικό πεδίο της Συμπεριφοράς Καταναλωτή και ειδικότερα σε θέματα που αφορούν στην Εξυπηρέτηση Πελάτη και στο Customer Experience, ανέλαβε καθήκοντα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών. Πρόκειται για τον Κοσμήτορα και Καθηγητή Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γιώργο Σιώμκο.

Ο κ. Σιώμκος είναι Καθηγητής Μάρκετινγκ στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι επίσης, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Υπηρεσιών και του Εργαστηρίου Ανάλυσης Αγορών και Καταναλωτικής Συμπεριφοράς (“Αγορά”). Ο κ. Σιώμκος, ανέλαβε καθήκοντα σε αντικατάσταση του Καθηγητή κ. Γιώργου Πανηγυράκη. 

Κατά την τελευταία συνεδρίαση των Μελών του Δ.Σ. του ΕΙΕΠ, ορίστηκαν νέοι ρόλοι ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Frank Thibaut – Αττικές Διαδρομές Α.Ε.
Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Μποζοβίτης – Praktiker Hellas A.E.
Γενικός Γραμματέας: Ανδρέας Κωνσταντινίδης – Yuboto Ltd.
Ταμίας: Ελένη Περιστεράκη – Eurobank Ergasias A.E.
Μέλος: Γιώργος Σιώμκος – Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Μέλος: Ελευθέριος Σαμαράς – DHL Express Ελλάς Α.Ε.
Μέλος: Νίκος Αποστολόπουλος – ΟΠΑΠ Α.Ε.  Λίγα λόγια για το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών:

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) είναι ένας μη κερδοσκοπικός  οργανισμός, ο οποίος ιδρύθηκε το 2004 με την υποστήριξη πολυεθνικών, μεγάλων Ελληνικών εταιρειών και επιστημονικών φορέων που λειτουργούν στην Ελλάδα. Σήμερα, 108 εταιρείες είναι μέλη του Ινστιτούτου.

Κοινή πεποίθηση των ιδρυτικών μελών του Ινστιτούτου ήταν η αναγνώριση της ανάγκης να αναβαθμιστεί και να υποστηριχθεί ο ρόλος όσων, άμεσα ή έμμεσα, έρχονται σε επαφή με τον πελάτη. Είναι απαραίτητο ολόκληρη η επιχειρηματική κοινότητα αλλά και οι κρατικοί φορείς στην Ελλάδα να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα που αφορούν στη σχέση με τον πελάτη.

Κρίσιμο ακόμη είναι να προωθήσουμε ένα επιχειρηματικό πλαίσιο που θα υποστηρίζει τις ατομικές δεξιότητες στην εξυπηρέτηση πελατών και θα αναγνωρίζει όσους τις εφαρμόζουν με επιτυχία. Το ΕΙΕΠ μέσω των μελών του, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται ταχύτατα, απευθύνεται στον “εξυπηρετούμενο” πελάτη, πολίτη, άνθρωπο, με στόχο τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησής του.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ