H Schneider Electric ηγέτης στην αγορά των προηγμένων συστημάτων διαχείρισης δικτύων διανομής ADMS

H Schneider Electric ηγέτης στην αγορά των προηγμένων συστημάτων διαχείρισης δικτύων διανομής ADMS

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, τα συστήματα ADMS της Schneider Electric πετυχαίνουν την υψηλότερη βαθμολογία στις τρεις κατηγορίες της έκθεσης Critical Capabilities της Gartner

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, η Schneider Electric, o παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας και τον αυτοματισμό, αναγνωρίστηκε από την Gartner Inc., στο πλαίσιο της έκθεσης Magic Quadrant [1] ως ηγέτης στην Αγορά των συστημάτων ADMS και για 3η συνεχόμενη χρονιά συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία σε τρεις κατηγορίες στην έκθεση Critical Capabilities: μείωση του χρόνου αποκατάστασης της λειτουργίας του δικτύου μετά από βλάβη (Outage Response), βελτιστοποίηση της λειτουργίας του δικτύου (Grid Operation) και αποτελεσματική διαχείριση διεσπαρμένης παραγωγής ενέργειας (DER impacts). [2]

Τα Προηγμένα Συστήματα Διαχείρισης Δικτύων Διανομής ADMS, προσφέρουν άπειρες δυνατότητες στους διαχειριστές δικτύων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας όπως, μεταξύ άλλων, εποπτεία και ανάλυση της απόδοσης του δικτύου, διαχείριση βλαβών και προγραμματισμό των προβλεπόμενων εργασιών συντήρησης.

Gartner, Magic Quadrant for Advanced Distribution Management Systems, Zarko Sumic, Απρίλιος 10, 2017.

Gartner, Critical Capabilities for Advanced Distribution Management Systems, Zarko Sumic, Απρίλιος 10, 2017.


Τα συστήματα αυτά αποτελούν καταλυτικό παράγοντα όχι μόνο για τη στρατηγική των παρόχων σε σχέση με τη βέλτιστη διαχείριση, την καλύτερη απόδοση και την ταχύτερη ανάπτυξη των δικτύων τους, αλλά και για τη μείωση του λειτουργικού τους κόστους. 

«Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για τους καταρτισμένους επαγγελματίες μας, των οποίων η τεχνογνωσία, η αφοσίωση και η αδιάκοπη δέσμευση για καινοτομία οδήγησαν και φέτος στην αναγνώριση από την Gartner» δήλωσε ο κ. Frédéric Abbal,  Vice President of Energy Business της Schneider Electric. «Επιπλέον, πιστεύουμε πως η αναγνώρισή μας ως ηγέτες στα συστήματα ADMS, για άλλη μια χρονιά, αποτελεί μια απτή απόδειξη της διαρκούς επιδίωξής μας για το τι μπορεί πραγματικά να πετύχει η ψηφιοποίηση. Στην περίπτωση αυτή αφορά στην αποτελεσματικότητα των δικτύων διανομής και τη βελτιστοποίηση των πόρων για τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας.»

Το EcoStructure ADMS της Schneider Electric χρησιμοποιείται από 75 επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, οι οποίες εξυπηρετούν 70 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως. Τους τελευταίους 12 μήνες, η Schneider Electric έχει υπογράψει 12 νέες συμβάσεις για συστήματα ADMS, προσθέτοντας οκτώ εκατομμύρια σημεία εξυπηρέτησης στη βάση τελικών καταναλωτών της. Η μεγαλύτερη εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε στην Enel με 31.500 τροφοδοτικά και 31 εκατομμύρια σημεία μέτρησης.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ