Ένας χρόνος Electra Metropolis, ένας χρόνος επιτυχίες !

Ένας χρόνος Electra Metropolis, ένας χρόνος επιτυχίες !

Ένα χρόνο πριν, στις  12 Σεπτεμβρίου του 2016 άνοιξε τις πύλες του ένα κομμάτι του σύγχρονου μύθου της Αθήνας, το Electra Metropolis! 

Σε αυτόν τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, υποδέχθηκε περισσότερους από 100.000 επισκέπτες απ΄όλο τον κόσμο, φτάνοντας σήμερα να είναι ένα από τα κατά τεκμήριο κορυφαία ξενοδοχεία της Ελλάδας, με πάρα πολύ υψηλές βαθμολογίες σε όλες τις κατηγορίες. 

Επίσης, το Electra Metropolis, αποτελεί το πρώτο και μοναδικό «πράσινο» ξενοδοχείο στην Ελλάδα που φέρει την πιστοποίηση LEED από τον Αμερικανικό οργανισμό πιστοποίησης κτιρίων, κάτι που κάνει πραγματικά περήφανους ιδιοκτήτες και εργαζομένους.

Οι μεγάλες αυτές επιτυχίες , συμπληρώνονται  από την  κατάκτηση 3 βραβείων στις κατηγορίες Best City Hotel, Best Green Hotel και Diamond of Greek Economy, όπως και από το γεγονός ότι μέσα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, οι κάτοικοι της Αθήνας το έκαναν το απόλυτο talk of the town, επιλέγοντας για την καθημερινή τους έξοδο, τα εστιατόρια και μπαρ του ξενοδοχείου, τα οποία και γεμίζουν ασφυκτικά εδώ και ένα χρόνο!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ