Πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική εκδήλωση με θέμα “Ημέρα DJing και Μουσικής” από το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες»

Την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, το ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες” σε συνεργασία με το DJ Survival, τη σχολή μουσικής παραγωγής και DJing πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδήλωση με θέμα “Ημέρα DJing και Μουσικής” με εισηγητές τους καθηγητές της σχολής Dino MFU, V-Sag & Antonis Dimitriadis.

Σκοπός αυτής της εκδήλωσης ήταν να φέρει τα παιδιά του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες»,  κοντά στη μουσική και το DJing, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες μουσικοθεραπείας και χαράς, καθώς επίσης να τους μυήσει στα μηχανήματα και τον εξοπλισμό νέων τεχνολογιών που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες του χώρου.

Η ενέργεια αυτή είναι μέσα στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες” με στόχο την ένταξη, την κοινωνικοποίηση των παιδιών και τη συμμετοχή τους σε όσο τον δυνατόν περισσότερους τομείς της καθημερινότητας.  Η μουσική είναι ένας σημαντικός τομέας που διευρύνει τους ορίζοντες, δίνει χαρά και τονώνει την ψυχολογία.

H διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν προσφορά της σχολής,  DJ Survival και τους ευχαριστούμε θερμά για την ευαισθησία, τη διάθεση και το χρόνο τους να προσφέρουν στους εκπαιδευόμενους μια μοναδική εμπειρία. Οι νέοι μας ενθουσιάστηκαν! Έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μουσική και  με μεγάλη χαρά συμμετείχαν ενεργά.  Ελπίζουμε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες ενέργειες στο μέλλον.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ