Boussias Communications: Οι νικητές των Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η τελετή απονομής των Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών, που διοργάνωσε για χρονιά το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ).

Τις διακρίσεις απέσπασαν 11 εταιρείες στις ισάριθμες κατηγορίες του διαγωνισμού και συγκεκριμένα οι: ΟΠΑΠ (Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη), TheHappyArt (Καινοτομία στην Εμπειρία του Πελάτη), Wind (Αντιμετώπιση Παραπόνων και Ειδικών Απαιτήσεων των Πελατών), Carglass (Ολοκλήρωση Διαύλων Εξυπηρέτησης Πελάτη), Enartia (Ομάδα της Χρονιάς Μικρός Οργανισμός), ΟΠΑΠ (Ομάδα της Χρονιάς Μεγάλος Οργανισμός), BMW Financial Services (Οργανισμός της Χρονιάς Μικρός Οργανισμός), Α. Χατζόπουλος Α.Ε. (Οργανισμός της Χρονιάς Μεγάλος Οργανισμός), Enartia (Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών της Χρονιάς Μικρός Οργανισμός), Cosmote (Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών της Χρονιάς Μεγάλος Οργανισμός). Επαγγελματίας της Χρονιάς αναδείχθηκε η Μαργαρίτα Γεροντοπούλου, Customer Experience Inbound Senior Manager της Wind.

Παράλληλα, οι υπόλοιποι φιναλίστ έλαβαν αναμνηστικά για τη συμμετοχή τους, ενώ απονεμήθηκαν επίσης τιμητικά βραβεία στην Κιβωτό του Κόσμου & στο Χαμόγελο του Παιδιού. Σημειώνεται ότι στην Κριτική Επιτροπή των βραβείων συμμετέχουν προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό χώρο. Την εκδήλωση εκ μέρους της Κριτικής Επιτροπής -Πρόεδρος της οποίας ήταν ο Γιώργος Σιώμκος – χαιρέτησε ο Άγγελος Παντουβάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής Μάρκετινγκ Πανεπιστημίου Πειραιά. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η δημοσιογράφος Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του ΕΙΕΠ, Frank Thibaut, τόνισε τη σημασία του θεσμού στην επιβράβευση και ανάδειξη της καινοτομίας και των καλών πρακτικών στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών στην Ελλάδα, ενώ υπογράμμισε το υψηλό επίπεδο των φετινών συμμετοχών, που έκαναν «δύσκολο» το έργο κρίσης της Επιτροπής.

Πηγή: marketingweek.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ