Ευρωπαϊκή Πίστη: Βράβευση των αριστούχων νεοεισαχθέντων φοιτητών του ΕΚΠΑ

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), βράβευσε τους αριστούχους φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, σε ειδική, τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Πολιτιστικό Κέντρο «Κωστής Παλαμάς».

Η βράβευση αφορά σε 10 πρωτοετείς φοιτητές που κατάφεραν να πετύχουν τον υψηλότερο βαθμό εισαγωγής σε συνδυασμό με κοινωνικά κριτήρια και συνοδεύεται από ισάριθμες υποτροφίες ποσού 1.500 ευρώ. 

Στόχος της ΑΕΓΑ Ευρωπαϊκή Πίστη μέσα από τη συγκεκριμένη δράση, είναι η έμπρακτη επιβράβευση και στήριξη των νέων, ως αναγνώριση των προσπαθειών για αριστεία. 

Η Εταιρία, ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης με κοινωνικό πρόσωπο και αντιλαμβανόμενη την αξία της εκπαίδευσης, θα συνεχίσει να ενθαρρύνει τους νέους που θέτουν στόχους στον δρόμο για τη μάθηση και τη μόρφωση, επιβραβεύοντας τις προσπάθειές τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Ευρωπαϊκή Πίστη, τα τελευταία χρόνια έχει εντάξει στο πρόγραμμα της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, την ενίσχυση του τομέα της εκπαίδευσης και της νεανικής επιχειρηματικότητας, με χορηγικές πρωτοβουλίες που αφορούν τόσο στη βελτίωση του επιπέδου εκπαίδευσης, όσο και στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών ιδεών.  

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ