Bread Factory: Το πιο λαχταριστό online αρτοζαχαροπλαστείο από τη Generation Y

To Bread Factory, μία από τις πιο δυναμικά ανερχόμενες επιχειρήσεις στον χώρο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής εμπιστεύτηκε τη Generation Y για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της εταιρικής ιστοσελίδας του.

Η Generation Y με 18 χρόνια εμπειρίας στο ηλεκτρονικό επιχειρείν αξιοποίησε τις γνώσεις της εξειδικευμένης ομάδας της και σε συνδυασμό με τις αξίες της ασυναγώνιστης ποιότητας και εξυπηρέτησης των αρτοζαχαροπλαστείων Bread Factory δημιούργησε ένα εντυπωσιακό εταιρικό site που ενισχύει το brand awareness του πελάτη και επιτρέπει την είσοδό του στο ψηφιακό κανάλι επικοινωνίας με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

Η επιχείρηση ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Ιανουάριο του 2016 με το πρώτο κατάστημα στο Μοσχάτο (Πειραιώς 40) να αποτελεί ένα πρότυπο χώρο, συνδυάζοντας αρμονικά την παραγωγή με την κατανάλωση. Τα αγνά υλικά με την εξιδεικευμένη τέχνη του προσωπικού του. Την ποιότητα με την εξυπηρέτηση. Το Bread Factory έχει ήδη επεκταθεί με καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στο Χολαργό.

Χαρακτηριστικό του www.breadfactory.gr που αναδεικνύει απόλυτα τις αξίες που πρεσβεύει η επιχείρηση αποτελεί η εξελιγμένη UI/UX ανάλυση που αναδεικνύει μέσα από το ατμοσφαιρικό περιβάλλον και τις καθαρές γραμμές, όλη την έκταση της φιλοσοφίας της, αλλά και την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων.

Η Generation Y έχοντας διεξάγει το επαγγελματικό photoshooting και την βίντεο παραγωγή για λογαριασμό του πελάτη της κατόρθωσε να προβάλει στο νέο website όλα τα αρτοσκευάσματα και τα γλυκά με εικόνες υψηλής αισθητικής, δημιουργώντας μία λαχταριστή online ατμόσφαιρα που κυριολεκτικά σε προτρέπει να τα γευτείς. Χαρακτηριστικό είναι το εισαγωγικό βίντεο που παρουσιάζει ολόκληρη τη διαδικασία παρασκευής των προϊόντων στο εργαστήριο και κυριολεκτικά παρουσιάζει τη φιλοσοφία του brand για ποιοτικά παραδοσιακά Ελληνικά αρτοσκευάσματα που μεταφέρουν μνήμες από τα παλιά.

Στο λειτουργικό σκέλος, το νέο corporate site διαθέτει όλα τα εμπορικά εργαλεία και τους αυτοματισμούς που καλύπτουν τις ανάγκες του πελάτη. Το απόλυτα responsive design σε συνδυασμό με την εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία για τα σημεία διανομής (delivery), τη φόρμα επικοινωνίας, αλλά και τη φόρμα παραγγελίας για οργάνωση catering αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά του www.breadfactory.gr, τα οποία δίνουν εμπορικά πλεονεκτήματα στην επιχείρηση και την εισάγουν με τον αποδοτικότερο τρόπο στην ψηφιακή αγορά.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ