Νέο live project της Generation Y

MASTERMACH – ΠΑΓΚΑΛΙΔΗΣ: Το απόλυτο ηλεκτρονικό κατάστημα για επαγγελματικό εξοπλισμό κουζίνας από τη Generation Y

Την δημιουργία της ηλεκτρονικής προέκτασης της επιχείρησης MASTERMACH – ΠΑΓΚΑΛΙΔΗΣ Χ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ανέλαβε εξ ολοκλήρου η Generation Y – International eBusiness Experts, λανσάροντας το ηλεκτρονικό κατάστημα, www.mastermach.gr.

H επιχείρηση MASTERMACH – ΠΑΓΚΑΛΙΔΗΣ Χ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ιδρύθηκε το 2009 από τον κ. Νικόλαο Χ. Παγκαλίδη με σκοπό την προώθηση και επισκευή γενικού επαγγελματικού εξοπλισμού προϊόντων κουζίνας, όπως ζυγαριές, κρεατομηχανές, ζαμπονομηχανές, τυροτρίφτες κ.α. Με φυσικά καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η επιχείρηση εμπιστεύτηκε την επαγγελματική εμπειρία 18 χρόνων της Generation Y στο επιτυχημένο digital transformation με σκοπό τη δημιουργία του ηλεκτρονικού σημείου διάθεσης των προϊόντων της.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Generation Y ανέλαβε το concept, το σχεδιασμό, την επιμέλεια καθώς και το development τoυ νέου ηλεκτρονικού καταστήματος που πλέον απολαμβάνει όλα τα ανταγωνιστικά εμπορικά πλεονεκτήματα ενός απόλυτα customized online σημείου πώλησης.

Σε επίπεδο web design η εξελιγμένη UI/UX ανάλυση που διεξήγαγε η ομάδα της Generation Y όχι μόνο επιτρέπει μία  seamless εμπειρία πλοήγησης στο χρήστη, αλλά αποτελεί εργαλείο για αποδοτικό brand και product awareness για την ίδια την Mastermach – Παγκαλίδης. Έξυπνη κατηγοριοποίηση ανά χρησιμότητα, brand, εύρος τιμής, αλλά και κατηγορίες με προτεινόμενα και δημοφιλή προϊόντα προσφέρουν στον επισκέπτη άμεση πρόσβαση στους χιλιάδες κωδικούς έτσι ώστε εύκολα και γρήγορα να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για κάποια από αυτά και να οδηγείται στην αγορά τους.

Στο λειτουργικό σκέλος, το online κατάστημα υλοποιήθηκε με την custom πλατφόρμα διαχείρισης Generation NEXT, η οποία με τα εμπορικά εργαλεία και τους αυτοματισμούς που διαθέτει καλύπτει όλες τις ανάγκες του συνεργάτη. Από τις βασικές λειτουργίες που επιτυγχάνονται είναι η δυνατότητα δημιουργίας από τον ίδιο τον πελάτη διαφορετικών SKUs (παραλλαγών) στις περιγραφές των χαρακτηριστικών των προσφερόμενων προϊόντων. Με τον τρόπο αυτό η επιχείρηση μπορεί να παρέχει εξατομικευμένες και λεπτομερείς πληροφορίες για τον εξοπλισμό που παρέχει, έτσι ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να βρίσκει και να προμηθεύεται αυτό ακριβώς που ταιριάζει στην επιχείρησή του. 

Για ακόμα μία φορά η Generation Y – International e-Business Experts δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο online κατάστημα με υψηλή εμπορική αξία που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ