Boussias Communications: Επίκαιρα και σημαντικά θέματα για το customer service

Επίκαιρα και σημαντικά θέματα για το customer service στις 22 Μαρτίου (9πμ-5μμ) στο Αμφιθέατρο OTEAcademy.

Στο συνέδριο θα παρουσιάσουν case studies για σημαντικά θέματα που απασχολούν την εξυπηρέτηση πελατών σήμερα. Μεταξύ άλλων:

O Γιώργος Πιερράκος, Supervisor, Quality & Information Services στο Athens International Airport, θα αναλύσει το επίκαιρο θέμα του GDPR σε σχέση με τη διαχείριση παραπόνων. 

Το case study που αφορά στο mobile app της Costa Navarino θα παρουσιάσει ο Γιώργος Βελλίδης, Senior Marketing Manager στην TEMES S.A., το οποίο είχε στόχο να γίνει η συγκεκριμένη εφαρμογή το «remote control» του resort στα χέρια των επισκεπτών, επιτυγχάνοντας παράλληλα στόχους όπως η αύξηση του cross-selling, το αποτελεσματικότερο time management αλλά και η δραστική μείωση του οικολογικού αποτυπώματος.

Η Αθηνά Καλαντζή, Head of Digital Strategy & Customer Care στην IQOS, θα μιλήσει αναφορικά με το πώς μπορεί να «εκπαιδευτεί» ο καταναλωτής στο να υιοθετήσει μια εντελώς διαφορετική εμπειρία καπνού από αυτή που ήξερε μέχρι τώρα και πώς «χτίζεται» μια νέα κατηγορία με ένα εντελώς καινοτόμο προϊόν, παρέχοντας παράλληλα υποστήριξη στον καταναλωτή σχεδιασμένη στις προσωπικές του ανάγκες.

Ο Παντελής Κονταξάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στη Χρυσή Ευκαιρία θα αναφερθεί στο trend του πελατοκεντρισμού και της προσωποποιημένης εξυπηρέτησης με το case study «make a customer, not a sale!». 

Η Μαρία Μαυρουδή, Hotel Manager στο Kallichoron Art Boutique Hotel που βρίσκεται στην Αστυπάλαια, θα αναφερθεί στη σπουδαιότητα του branding για τα boutique hotels. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί αφενός στη διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος, την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, τις καινοτόμες υπηρεσίες και τη δημιουργία αυθεντικών ταξιδιωτικών εμπειριών και αφετέρου, στον τρόπο, με τον οποίο η χρήση των social media βοηθάει στο brand awareness. 

H Ντέμη Δημητρακοπούλου, ιδιοκτήτρια του Ninemia Stay & Play στο Καρπενήσι, θα παρουσιάσει τη μοναδικότητα που χαρακτηρίζει το συγκρότημα παραδοσιακών κατοικιών Νηνεμία και την ιδιαίτερη εξυπηρέτηση που λαμβάνουν οι επισκέπτες του. 

Από το χώρο της θαλάσσιας αναψυχής, η Georgette Alithinos, European Director στην IAC, θα παρουσιάσει τις καινοτόμες πρακτικές της Luxury Yacht Concierge στο yacht concierge. 

Ένα ενδιαφέρον και διαφορετικό case study πρόκειται να παρουσιάσει ο Χρήστος Καρακασίδης, συνιδρυτής του THE HAPPY ART, αναφορικά με την πραγματοποίηση και καθιέρωση των sensory friendly προβολών για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καθώς και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση πελάτη που λαμβάνουν άτομα στο φάσμα του αυτισμού και άτομα με αισθητηριακά προβλήματα, με ζητούμενο την αναθεώρηση προσέγγισης και την αλλαγή νοοτροπίας στην εξυπηρέτηση του πελάτη-ΑμεΑ.

Η Λίλιαν Τσέρτου, Talent and Career Development Senior Consultant, θα αναλύσει το ABC strategic advantage της OPEL HELLAS στην υπηρεσία του After Sales. 

H Νάνσυ Σαραντίδου, η πολύπειρη Head Trainer των καταστημάτων Freshline, θα παρουσιάσει την καλή πρακτική της εταιρείας στην εκπαίδευση προσωπικού με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση.

Η Εύα Πουλιάρη εκπροσωπώντας την Ομάδα Κοινωνικών Δικτύων & Φόρουμ της CYTA HELLAS, θα μας μεταφέρει την εμπειρία του Customer Service μέσα από τον ιδιαίτερο κόσμο των Social Media.

Τέλος, αναμένονται με ενδιαφέρον τα case studies από τον Όμιλο ΟΤΕ, την Stanley Black & Decker, τη NESPRESSO HELLAS, την BERGMANN KORD, την Cosmos Sport και αρκετές ακόμα επιχειρήσεις.

Δείτε εδώ το σύνολο των μέχρι στιγμής επιβεβαιωμένων ομιλητών.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ