Boussias Conferences: Περισσότερος χρόνος στη διάθεσή σας για τα DiMe Awards

Έχετε αποφασίσει σε ποιες κατηγορίες θα λάβετε μέρος, ωστόσο θα θέλατε λίγο περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσετε τα κείμενα των υποψηφιοτήτων; Έγινε! 

Σας δίνουμε παράταση μέχρι και την Παρασκευή, 30 Μαρτίου για να προετοιμάσετε τα entries σας & να διεκδικήσετε με αξιώσεις τη διάκριση στα βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία στα Ψηφιακά Μέσα. 

Τελική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων: 30 Μαρτίου 2018

Τα Μεγάλα Βραβεία 

PLATINUM AWARD

H ύψιστη διάκριση για τις ενότητες βραβείων «Ανάπτυξη & Διαχείριση Περιεχομένου», «Ενίσχυση της Εμπειρίας του Αναγνώστη», «Ψηφιακή Επικοινωνία & Marketing» και «Υπηρεσία προς τους Διαφημιζόμενους». Απονέμεται στην υποψηφιότητα εκείνη της κάθε ενότητας, η οποία θα συγκεντρώσει τον υψηλότερο μέσο όρο βαθμολογίας από την Κριτική Επιτροπή, ανάμεσα στο σύνολο των υποψηφιοτήτων σε όλες τις κατηγορίες της συγκεκριμένης ενότητας. 

DIGITAL MEDIA ΑGENCY OF THE YEAR

Το βραβείο θα απονεμηθεί στo Digital Media Agency που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, οι οποίοι θα προκύψουν από το σύνολο των βραβείων που έχει κερδίσει, στο σύνολο των κατηγοριών σε όλες τις ενότητες. Συγκεκριμένα, κάθε βραβείο (Gold – Silver – Bronze) θα λαμβάνει αντίστοιχους πόντους. Το Gold βραβείο θα λαμβάνει 7 πόντους, το Silver βραβείο 3 πόντους και το Bronze βραβείο 1 πόντο. 

DIGITAL PUBLICATION OF THE YEAR

Το βραβείο θα απονεμηθεί στο Digital Publication (portal, site, κ.α.) που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, οι οποίοι θα προκύψουν από το σύνολο των βραβείων που έχει κερδίσει, στο σύνολο των κατηγοριών σε όλες τις ενότητες. Συγκεκριμένα, κάθε βραβείο (Gold – Silver – Bronze) θα λαμβάνει αντίστοιχους πόντους. Το Gold βραβείο θα λαμβάνει 7 πόντους, το Silver βραβείο 3 πόντους και το Bronze βραβείο 1 πόντο. 

Δείτε τις κατηγορίες εδώ.

Η Κριτική Επιτροπή 

Η Helen Konstantopoulos, Vice President International Circulation & Development των New York Times, θα ηγηθεί της Κριτικής Επιτροπής, στην οποία θα συμμετάσχουν 27 υψηλόβαθμα στελέχη από την αγορά των Μέσων, των Media Agencies, της Διαφήμισης και του Marketing. 

Γνωρίστε τα Μέλη εδώ.
 
Εγγραφείτε εδώ.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ