Generation Y: O κ. Σπανίδης στην κριτική επιτροπή των Peak Performance Marketing Awards

Η Generation Y – International eBusiness Experts ως Premier Google Partner θα συμμετάσχει στη φετινή διοργάνωση των Peak Performance Marketing Awards 2018 supported by Google.

Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα σε καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς, θα βρεθεί ο Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Generation Y, ο οποίος θα συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή των φετινών βραβείων.

Έχοντας την πολύτιμη υποστήριξη της Google, τα Peak Awards επιστρέφουν για να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στο Performance Marketing.

Μέσω του διευρυμένου δικτύου συνεργασιών της Generation Y με μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και χάρη στην αξιοποίηση καινοτόμων πρακτικών Performance Marketing για λογαριασμό του πελατολογίου της εταιρίας, ο κύριος Σπανίδης θα συνδράμει δυναμικά στην ανάδειξη των καλύτερων στο πεδίο του performance marketing στην Ελλάδα.

Τα Bραβεία διοργανώθηκαν για πρώτη φορά το 2017 με τη συμμετοχή της αγοράς να ξεπερνά κάθε προσδοκία και την Τελετή Απονομής να συγκεντρώνει περισσότερα από 200 στελέχη, επιβεβαιώνοντας το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει πλέον το Performance Marketing στο σημερινό ψηφιακό οικοσύστημα.

Ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων: έως 19 Απριλίου 2018

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ