Η Global Sustain συμμετέχει στην Ειρηνοδρομία 2018

Στις 13 Μαϊου τρέχουμε για την ειρήνη!

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του Αλέκου Παναγούλη, για άλλη μια χρονιά θα διεξαχθεί ο αγώνας «Ειρηνοδρομία 2018» με αθλητικό και έντονο συμβολικό χαρακτήρα.

Η Ειρηνοδρομία 2018 προγραμματίζεται για την Κυριακή 13 Μαΐου και περιλαμβάνει αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. (και για μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων), 2,5 χλμ. (και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων) και αγώνα «Κοινωνικής Ευαισθησίας» 1000 μ. για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Στόχος της Διοργάνωσης είναι να προσελκύσει δρομείς από ολόκληρη την Αττική προβάλλοντας την σύγχρονη Iστορία της περιοχής με τη συνέχιση και την ενδυνάμωση των εκδηλώσεων στη μνήμη του Αλέκου Παναγούλη.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα πραγματοποιηθούν μπροστά από το Δημαρχείο του Αγίου Δημητρίου. Οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης θα βρίσκονται στην Πλατεία Ηρώων και επί της Αγίου Δημητρίου.

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος της μεγάλης δρομικής γιορτής και να τρέξετε μαζί μας για την Ειρήνη και την Ελπίδα!

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) του Δήμου  Αγίου Δημητρίου Αττικής και την Περιφέρεια Αττικής,  σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την επίσημη, ιστοσελίδα της Ειρηνοδρομίας: www.eirinodromia.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ