Κάνε Μια Ευχή: Παιδιά «νικητές ζωής» τιμούν το 1ο παιδί ευχής

Ένας αισιόδοξος περίπατος πλημμύρισε με μπλε χρώμα το κέντρο της Αθήνας με την ευγενική χορηγία της L’Oréal Hellas, Υπερήφανου Υποστηρικτή του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Το πιο φωτεινό μήνυμα ελπίδας έστειλε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μέσα από το Walk-For-Wishes, τον μπλε περίπατο που διοργανώθηκε για 4η συνεχή χρονιά!

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Οργανισμού και της L’Oréal Hellas, Υπερήφανου Υποστηρικτή του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ήταν συγκινητική και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Η L’Oréal Hellas, μέσα από την ενέργεια αυτή, ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τον Οργανισμό καθώς για κάθε ένα συμμετέχοντα δώρισε στο Κάνε-Μια-Ευχή το κόστος της συμμετοχής στον περίπατο, καθώς και ένα Αστέρι ευχής.

Περισσότεροι από 900 συμμετέχοντες, παιδιά ευχής, εθελοντές, υποστηρικτές και φίλοι του οργανισμού που έλαβαν μέρος, ένωσαν το βήμα τους μεταφέροντας ένα ηχηρό μήνυμα: μια ευχή έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τη ζωή κάθε παιδιού που πάσχει από μια πολύ σοβαρή ασθένεια!

Η μουσική του easy 97.2, χορηγού επικοινωνίας του μπλε περιπάτου, στην αφετηρία, η θετική ενέργεια που ήταν διάχυτη στο χώρο, τα χαμογελαστά πρόσωπα μικρών και μεγάλων, τα συγκινητικά μηνύματα που μετέφεραν τα πλακάτ – μαρτυρίες παιδιών ευχής, ο ρυθμός που έδιναν τα τύμπανα της ομάδας BLOCO SWINGUEIRA με τους χορευτές τους που καθοδηγούσαν τον κόσμο, δημιούργησαν μια απίστευτη ατμόσφαιρα σε όλον τον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η συμμετοχή των παιδιών της Χορωδίας του Κολλεγίου Αθηνών, που με τις μελωδικές φωνούλες μετέφεραν με τη σειρά τους ένα ακόμη μήνυμα ελπίδας λίγο πριν η πορεία καταλήξει στην Πύλη Αδριανού που φωτίστηκε για μια ακόμη χρονιά συμβολικά με μπλε χρώμα.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Easy 97.2, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Skywalker

Ευχαριστούμε την Εφορεία Αρχαιοτήτων πόλης Αθηνών της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και πολιτιστικής κληρονομιάς, τον Δήμο Αθηναίων, τον ΟΠΑΝΔΑ, τον ΟΑΣΑ Α.Ε., την ΓΑΔΑ, τη Δημοτική Αστυνομία, την Τροχαία Αθηνών, την ομάδα τυμπάνων BLOCO SWINGUEIRA, την παιδική χορωδία Κολλεγίου Αθηνών, την ομάδα την ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων, για την υποστήριξη της δράσης.

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες: AMUSE, designers-on call, cGc Film Productions, digi-8, god, Tempo OMD, Touchpoint Strategies, για την πολύτιμη και συνεχή υποστήριξή τους.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ