ΕΔΡΑ: Δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη στα Ψυχοπαιδαγωγικά Κέντρα του φορέα

Τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουν τα Ψυχοπαιδαγωγικά Κέντρα του φορέα Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» στα παιδιά που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες και τις οικογένειές τους επέλεξε να στηρίξει η INTERAMERICAN.

Ειδικότερα, μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας, η εταιρεία στο πλαίσιο της ανάληψης πρωτοβουλιών κοινωνικής υπευθυνότητας, θα παρέχει για το έτος 2018 δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη ατυχήματος στα περίπου 350 παιδιά, κατα την διάρκεια που αυτά εξυπηρετούνται στα Ψυχοπαιδαγωγικά Κέντρα του φορέα, που λειτουργούν σε 8 περιοχές της Αττικής (Περιστέρι, Ίλιον, Αγ.Αναργύρους – Καματερό, Δάφνη – Υμηττό, Χαϊδάρι, Ηλιούπολη, Ν. Ηράκλειο), σε συνεργασία με κατά τόπους Δήμους.

Τα Ψυχοπαιδαγωγικά Κέντρα διαθέτουν πιστοποίηση ISO 9001:2008 και παρέχουν ειδικές υπηρεσίες σε παιδιά ηλικίας 3-17 ετών: αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών, λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ειδική διαπαιδαγώγηση, ψυχολογική υποστήριξη παιδιών και εφήβων και συμβουλευτική οικογένειας. Επιπλέον, για τα άτομα που αδυνατούν να προσέλθουν στα Κέντρα, προσφέρεται αντίστοιχο πρόγραμμα e-learning στην Ύδρα και κατ’ οίκον θεραπείες.

Η υποστήριξη της INTERAMERICAN είναι ιδιαίτερα σημαντική και στηρίζει το έργο των Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», τα οποία δεν λαμβάνουν κάποιο είδος κρατικής ή άλλης επιχορήγησης. Παρέχουν τις υπηρεσίες τους με την κάλυψη των ασφαλιστικών ταμείων, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση των ωφελούμενων, που κυρίως πρόκειται για οικογένειες χαμηλών εισοδημάτων, αλλά και ανασφάλιστων.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ