Δίκτυο στρατηγικών συνεργατών Generation Y

Συνεχίζοντας την επι σειρά ετών αποδοτική στρατηγική συνεργασία τους, η ομάδα της Generation Y – International eBusiness Experts λάνσαρε το ανανεωμένο corporate site της εταιρίας Φοβερά Προστασία Α.Ε., της κορυφαίας εταιρίας παροχής Λογιστικών, Οικονομικού Σχεδιασμού, Φοροτεχνικών και Μισθοδοτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Οι δύο εταιρίες μέσω της στρατηγικής συνεργασίας τους έχουν δημιουργήσει και παρέχουν ολιστικές υπηρεσίες και λύσεις που αφορούν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων του πελατολογίου τους.

Η ομάδα της Generation Y επικυρώνοντας τα win-win αποτελέσματα αυτής της στρατηγικής συνεργασίας ανανέωσε εξ ολοκλήρου την ψηφιακή εταιρική εικόνα της Φοβεράς Προστασίας Α.Ε. αναλαμβάνοντας την ολιστική ανακατασκευή του corporate site της.

Το νέο https://www.foveraprostasia.gr/ αποτελεί ιστοσελίδα-πρότυπο για τις υπηρεσίες που παρέχει το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας και είναι ένα χρήσιμο εργαλείο πληροφόρησης των ιδιωτών και των επιχειρήσεων, παρέχοντας μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών σε πλήθος διαφορετικών τομέων δραστηριότητας, όπως για παράδειγμα εξειδικευμένες λογιστικές, φοροτεχνικές και μισθοδοτικές υπηρεσίες. 

Προκειμένου να αναδειχθεί το πλήθος των υπηρεσιών της Φοβεράς Προστασίας Α.Ε., η Generation Y προχώρησε σε UI/UX μελέτη και σχεδίασε ένα σύγχρονο responsive design με extra tools: εξειδικευμένο σύστημα προβολής ενημερωτικών κειμένων και blog με συμβουλές και γνώμες ειδικών συνεργατών, πλήρης κατηγοριοποίηση υπηρεσιών ανά τομέα δραστηριοποίησης και οδηγίες-συμβουλές προς τις επιχειρήσεις, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά εκείνα που επιτρέπουν στον χρήστη να έχει άμεσα και εύκολα την πληροφορία που χρειάζεται.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ