Ανακαινίστηκε το σπίτι στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης

Με την βοήθεια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ανακαινίστηκε ένα από τα σπίτια του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης και φιλοξενεί μια ακόμα οικογένεια.

Ακόμα μια Οικογένεια SOS βρήκε το σπίτι της στο Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης, σε έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο, με όλες τις ανέσεις που οφείλει να έχει ένα ζεστό σπιτικό. Το οίκημα, στο οποίο φιλοξενούνται πλέον τα νέα μέλη της μεγάλης οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS, ετοιμάστηκε χάρη στην συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, έναν από τους διαρκής υποστηρικτές των δράσεων του Οργανισμού.

Οι τεχνίτες των Ειδικών Συνεργείων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής απασχολήθηκαν το τελευταίο διάστημα για την ανακαίνιση του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου του σπιτιού, ολοκληρώνοντας τις απαιτούμενες εργασίες για να φιλοξενήσει τους νέους ενοίκους του.

«Δεν υπάρχει ιερότερη πράξη από το έργο που στηρίζει τα παιδιά, κυρίως εκείνα που έχουν την ανάγκη μας. Στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής έχουμε στην καθημερινή μας ατζέντα τα έργα που επενδύουν στη νέα γενιά της πόλης. Όμως, θεωρούμε παιδιά μας όλα τα παιδιά της χώρας, όλα τα παιδιά του κόσμου. Για αυτό και δεν γνωρίζουμε σύνορα όταν καλούμαστε να βοηθήσουμε. Ειδικά για τα Παιδικά Χωριά SOS το έργο των οποίων είναι αξιέπαινο, αξιοθαύμαστο», σχολιάζει ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής και υπεύθυνος για τα Ειδικά Συνεργεία του Δήμου, Μάνος Βαβουράκης.

Τα Παιδικά Χωριά SOS έχουν συνεχή συνεργασία αλληλοϋποστήριξης με τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής και την δημοτική επιχείρηση της πόλης την  Κ.Ε.Α.Ε.Δ.Η.Α. Α.Ε. – ΟΤΑ, η οποία πρωτοστάτησε στην έναρξη της συνεργασίας.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ