Επιτυχημένη συνεργασία της Generation Y με το Κτήμα Γκλίναβος

Το λανσάρισμα του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος του οινοποιείου, το www.glinavoscellar.gr,  ήρθε να επικυρώσει την τεράστια επιτυχία του brand στην ισχυροποίηση της εταιρικής του ταυτότητας και στην ανάδειξη των ανταγωνιστικών του πλεονεκτημάτων που προέκυψαν μέσω της εννιάμηνης επικοινωνιακής στρατηγικής («8 λόγοι για να επιλέξεις Γκλίναβο») που υλοποίησε για λογαριασμό του η Generation Y.

Μετά από τα συγκεκριμένα εντυπωσιακά εμπορικά αποτελέσματα για το brand, το Κτήμα Γκλίναβος (ένα από τα μεγαλύτερα κτήματα παραγωγής κρασιού στην Ελλάδα, με εξαγωγές σε πάνω από 10 χώρες και 90 διεθνή και εθνικά βραβεία ποιότητας) ανέθεσε στην ομάδα της Generation Y τη δημιουργία του νέου online B2C καταστήματός του.

Το νέο δυναμικό business unit του brand απολαμβάνει όλα τα λειτουργικά οφέλη και τους καινοτόμους αυτοματισμούς που επιτρέπουν την διεύρυνση του κύκλου εργασιών του μέσω του ψηφιακού καναλιού και προσδίδουν προστιθέμενη εμπορική αξία στην επιχείρηση. 

Κεντρικό σημείο του project αποτελεί ο καινοτόμος σχεδιασμός του online καταστήματος, το οποίο όχι μόνο αποπνέει τη γενικότερη φιλοσοφία και την αισθητική του brand, αλλά επιτρέπει και ένα πλήθος λειτουργιών που αντικειμενικό σκοπό έχουν την ανάπτυξη του βέλτιστου εμπορικού αποτελέσματος για την επιχείρηση.

Για την υλοποίηση του online καταστήματος χρησιμοποιήθηκε η βραβευμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, Generation NEXT που παρέχει πλήθος εργαλείων με άμεσα οφέλη για το Κτήμα Γκλίναβος. Η δυνατότητα γρήγορης αγοράς (χωρίς έξτρα κλικ στην περιγραφή του προϊόντος) αυξάνει δυναμικά το μέσο όρο του καλαθιού. Το εργαλείο food pairing, δίνοντας συγκεκριμένους συνδυασμούς γεύματος και κρασιού, επιτρέπει την προσωποποιημένη και στοχευμένη εξυπηρέτηση των αναγκών του πελάτη της επιχείρησης. Η δυνατότητα internationalization επιτρέπει διαφορετικές εμπορικές πολιτικές στην εγχώρια και διεθνή αγορά και ενισχύει περαιτέρω την εξαγωγική δραστηριότητα του οινοποιείου. Οι ειδικές ενότητες «Το Κτήμα μας», «Βραβεία» και «Blog» παρέχουν ενημέρωση και χρήσιμες πληροφορίες στο κοινό για το brand και ενισχύουν το bonding μεταξύ καταναλωτή και επιχείρησης.

Μέσω του www.glinavoscellar.gr η ομάδα της Generation Y φιλοδοξεί να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επιχειρηματική δυναμική του συνεργάτη της και να επικυρώσει την κυρίαρχη θέση του στην αγορά.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ