Από την ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε. η διανομή των προϊόντων της Beiersdorf Hellas

Η Beiersdorf Hellas,  μία από τις 150 και πλέον θυγατρικές της εταιρείας καλλυντικών Beiersdorf AG, που εμπορεύεται αγαπημένα προϊόντα, όπως NIVEA, Hansaplast, Duo, Liposan κ.ά., ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με την εταιρία ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε. από την αρχή του έτους 2018 για τη διανομή προϊόντων της σε σημεία μικρής λιανικής πώλησης. 

Η εταιρία ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε. επιλέχθηκε ως στρατηγικός συνεργάτης της Beiersdorf Hellas χάρη στην αξιοπιστία της, αλλά και στο διευρυμένο της δίκτυο μικρών σημείων, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα στην αγορά.

Η ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε. είναι μία εθνική εταιρεία διανομών που αντιπροσωπεύει εμπορικά ευρωπαϊκά επώνυμα προϊόντα στην Ελλάδα. Στρατηγικός σκοπός της εταιρείας είναι η εδραίωση των brands που αντιπροσωπεύει στην χώρα, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές εμπορικές υπηρεσίες. Για τον σκοπό αυτό, η εταιρεία έχει δομήσει ένα από τα πιο δυναμικά X-Vanς συστήματα πωλήσεων στην Ελλάδα, το οποίο εξυπηρετεί χιλιάδες σημεία πώλησης της παραδοσιακής αγοράς στο μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής επικράτειας και αποτελεί σημαντικό της γνώρισμα.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας, ο Χάρης Ακζώτης, CEO της ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε.  δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και έτοιμοι να συνεργαστούμε στενά με την Beiersdorf Hellas, προκειμένου να στηρίξουμε την οικογένεια των προϊόντων της στο φιλόδοξο εγχείρημα της στη μικρή λιανική».

Η Διονυσία Δουλαβέρη, Business Unit Manager της Beiersdorf Hellas, σχολίασε: «Η νέα αυτή συνεργασία με την ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε. ξεκίνησε με ιδιαίτερη αισιοδοξία και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της παρουσίας μας στην αγορά».

Πηγή: businessnews.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ